Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi a francért zavarja némelyik...

Mi a francért zavarja némelyik embert, ha a másik nem oltatja be magát?

Figyelt kérdés
Engem, mint oltatlant egyáltalán nem érdekel, ha valaki úgy dönt, hogy beoltatja magát covid ellen. Ellenben az a tapasztalat, hogy az oltáspártiak lenézik, kigúnyolják, sértegetik, mindenféle konteósnak meg laposföld-hívőnek(?) nevezik azokat, akik valamilyen okból nem oltatják be magukat. Az ilyen embereknek ilyenkor mi a problémája? Ha ő beoltatja magát, akkor ő elméletileg védve van. Most ő ennyire aggódik értem? Vagy már megint csak a tipikusan magyarokra jellemző egymással szembeni ellenségeskedés és a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" gondolkodásmód beszél belőlük?

2021. jún. 13. 13:01
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
25%

40

Hát akár a COVID-tól is összezavarodott volna az immunrendszere, akinek össze akar, össze is fog.

Amúgy ti meg úgy álltok hozzánk, krónikus betegekhez, hogy mi nyugodtan haljunk meg.

Én maximum az egészséges embereket irigylem.

2021. jún. 14. 10:49
 42/68 anonim ***** válasza:
100%

Mert erre trenírozza őket a politika és a sajtó. Nézd meg milyen propaganda folyik annak érdekében, hogy összeugrasszák az embereket most már nem csak jobb és baloldal, hanem vírus és oltás ügyben is.

És sajnos a sok buta embert össze is lehet. Én nem vagyok hajlandó oltatni, de a barátaim közül sokan már beoltatták magukat, többnyire a zsarolásnak engedve, hogy űzhessék a hobbijukat, de olyan is volt, aki valóban félt a vírustól. Ennek ellenére tök jól elvagyunk, ha beszélgetünk is róla soha nincs ebből vita, nem bántjuk egymást. Viszont amit látok a facebookon, azt a gusztustalan gyűlölködést, attól kifordul a gyomrom. Szóval szerintem intelligencia kérdése az egész, hogy valaki képes-e átlátni, hogy miről is szól ez az egész, vagy sem.

2021. jún. 14. 10:52
 43/68 anonim ***** válasza:
18%
Illetve én még mindig azt gondolom, hogy egy oltás kevésbé erőteljes inger a szervezet számára, így kisebb eséllyel zavarodik össze tőle az immunrendszer, mint magától a betegségtől.
2021. jún. 14. 10:52
 44/68 anonim ***** válasza:
79%
#43: Én meg pont fordítva gondolom. Ráadásul a annak az esélye, hogy elkapd a betegséget 1%, míg annak, hogy benned lesz az oltás, ha beoltatod magad, 100%. Tehát még ha százszor annyira veszélyes lenne a betegség mint az oltás, akkor is csak ugyanott tartanánk. Csakhogy az oltás utáni mellékhatásokat elhallgatja a sajtó, a covid utániakat meg eltúlozza.
2021. jún. 14. 10:57
 45/68 anonim ***** válasza:
25%
Jólvan, látom itt is itt vannak a neten képzett virológusok. Nem tudom, amúgy a szakemberek minek tanulják a szakmát hosszú évekig, hát itt mindenki megmondja a tutit saját maga.
2021. jún. 14. 11:12
 46/68 anonim ***** válasza:
83%
#45: Hát, ha már köztük sincs egyetértés, és nehéz eldönteni, kinek is higgyen az ember fia/lánya, akkor kénytelen képezni magát. Ezek elég fontos kérdések, mindannyiunk életére kihatással vannak.
2021. jún. 14. 11:58
 47/68 anonim ***** válasza:
41%
De ha köztük sincs egyetertés, miért gondoljátok, hogy a netről összeszedett információk lesznek a jók? Ha ők akár évtizedes egyetemi tanulás után, több évtizedes tapasztalattal sem tudnak egyetérteni a témában, akkor majd biztos a 3 nap alatt az internetről összeszedett információkból hadakozó laikusnak lesz igaza. Ha ez ennyire egyszerű lenne, nem kellenének orvosok.
2021. jún. 14. 12:13
 48/68 anonim ***** válasza:
100%

Ebben teljesen igazad van. Én sajnos kb. 8-10 éve vagyok kénytelen oltásokról, gyógyszerekről, alternatív gyógymódokról, a táplálkozás, vitaminok és betegségek összefüggéseiről információkat gyűjteni, mivel a saját és a gyerekeim betegségeivel kapcsolatban azok az orvosok, akikhez elmentünk, nem tudtak segíteni. A tudásom még így is eltörpül a tudósokéhoz képest. De ez a tudás szerencsére elég volt ahhoz, hogy mindhármunk egészségi állapotában jelentős javulás következzen be.

Annak nagyon örülök, hogy az interneten keresztül most már ingyenesen hozzáférhető sok tudományos publikáció és hasznos írás a fentiekkel kapcsolatban, külföldiek is. Régen tetemes összegeket költöttem könyvekre, és csak a hazai könyvesboltok kínálatára hagyatkozhattam. Szóval információ végre van bőven, csak tudni kell szelektálni, és a hiteles forrásokat, infókat megtalálni.

2021. jún. 14. 12:58
 49/68 anonim ***** válasza:
4%

Szerintem azért mert egyesek lehet arra gondolnak hogy potenciálisan hamarabb vége lehetne az egésznek ha mindenki beoltaná magát. Persze ezt kb senki nem tudatja tutira még a szakértők se.

De az ilyen oltottak valszeg arra gondolnak hogy az oltatlanok miatt fog elhúzódni a járvány.

Egyébként szerintem ha eltelik 1 2 év és nem lesznek hosszútávú mellékhatások addigra sem sokan be fogják még oltatni magukat. Persze mindig lesz egy kisebbség akik sose fogják mert eddig sem tették más oltásnál ami nem kötelező.

De szerintem az ilyen ohh majd 4 5 év múlva lesz bajod tőle emberek félelme is elég irreális. Nekem is van kollégám aki szerint a beoltottak nagy része meg fog halni. Szerinte komolyan emberek milliárdjai meg fognak halni 3 4 év után. Ami egyszerre komikus és bosszantó. Én se mondok senkinek ilyeneket hogy na majd egyszer jól elkapod a tudja a franc milyen mutánst és majd jól meghalsz

2021. jún. 14. 13:04
 50/68 anonim ***** válasza:
#48 akkor te vagy a kivétel, mert neked akkor valóban van valamilyen tudásod ebben. Alapvetően a kommentjeim azokra a típusú emberekre vonatkoznak, akik kvázi hittérítő üzemmódban nyomják az igét, mert elolvasott két random oldalt a neten :)
2021. jún. 14. 13:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!