Mi a francért zavarja némelyik embert, ha a másik nem oltatja be magát?
40
Hát akár a COVID-tól is összezavarodott volna az immunrendszere, akinek össze akar, össze is fog.
Amúgy ti meg úgy álltok hozzánk, krónikus betegekhez, hogy mi nyugodtan haljunk meg.
Én maximum az egészséges embereket irigylem.
Mert erre trenírozza őket a politika és a sajtó. Nézd meg milyen propaganda folyik annak érdekében, hogy összeugrasszák az embereket most már nem csak jobb és baloldal, hanem vírus és oltás ügyben is.
És sajnos a sok buta embert össze is lehet. Én nem vagyok hajlandó oltatni, de a barátaim közül sokan már beoltatták magukat, többnyire a zsarolásnak engedve, hogy űzhessék a hobbijukat, de olyan is volt, aki valóban félt a vírustól. Ennek ellenére tök jól elvagyunk, ha beszélgetünk is róla soha nincs ebből vita, nem bántjuk egymást. Viszont amit látok a facebookon, azt a gusztustalan gyűlölködést, attól kifordul a gyomrom. Szóval szerintem intelligencia kérdése az egész, hogy valaki képes-e átlátni, hogy miről is szól ez az egész, vagy sem.
Ebben teljesen igazad van. Én sajnos kb. 8-10 éve vagyok kénytelen oltásokról, gyógyszerekről, alternatív gyógymódokról, a táplálkozás, vitaminok és betegségek összefüggéseiről információkat gyűjteni, mivel a saját és a gyerekeim betegségeivel kapcsolatban azok az orvosok, akikhez elmentünk, nem tudtak segíteni. A tudásom még így is eltörpül a tudósokéhoz képest. De ez a tudás szerencsére elég volt ahhoz, hogy mindhármunk egészségi állapotában jelentős javulás következzen be.
Annak nagyon örülök, hogy az interneten keresztül most már ingyenesen hozzáférhető sok tudományos publikáció és hasznos írás a fentiekkel kapcsolatban, külföldiek is. Régen tetemes összegeket költöttem könyvekre, és csak a hazai könyvesboltok kínálatára hagyatkozhattam. Szóval információ végre van bőven, csak tudni kell szelektálni, és a hiteles forrásokat, infókat megtalálni.
Szerintem azért mert egyesek lehet arra gondolnak hogy potenciálisan hamarabb vége lehetne az egésznek ha mindenki beoltaná magát. Persze ezt kb senki nem tudatja tutira még a szakértők se.
De az ilyen oltottak valszeg arra gondolnak hogy az oltatlanok miatt fog elhúzódni a járvány.
Egyébként szerintem ha eltelik 1 2 év és nem lesznek hosszútávú mellékhatások addigra sem sokan be fogják még oltatni magukat. Persze mindig lesz egy kisebbség akik sose fogják mert eddig sem tették más oltásnál ami nem kötelező.
De szerintem az ilyen ohh majd 4 5 év múlva lesz bajod tőle emberek félelme is elég irreális. Nekem is van kollégám aki szerint a beoltottak nagy része meg fog halni. Szerinte komolyan emberek milliárdjai meg fognak halni 3 4 év után. Ami egyszerre komikus és bosszantó. Én se mondok senkinek ilyeneket hogy na majd egyszer jól elkapod a tudja a franc milyen mutánst és majd jól meghalsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!