Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi a francért zavarja némelyik...

Mi a francért zavarja némelyik embert, ha a másik nem oltatja be magát?

Figyelt kérdés
Engem, mint oltatlant egyáltalán nem érdekel, ha valaki úgy dönt, hogy beoltatja magát covid ellen. Ellenben az a tapasztalat, hogy az oltáspártiak lenézik, kigúnyolják, sértegetik, mindenféle konteósnak meg laposföld-hívőnek(?) nevezik azokat, akik valamilyen okból nem oltatják be magukat. Az ilyen embereknek ilyenkor mi a problémája? Ha ő beoltatja magát, akkor ő elméletileg védve van. Most ő ennyire aggódik értem? Vagy már megint csak a tipikusan magyarokra jellemző egymással szembeni ellenségeskedés és a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" gondolkodásmód beszél belőlük?

2021. jún. 13. 13:01
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
28%

Lehet, hogy manipulatív szöveg, de igaz. Csak azért, mert a kormány mondja, nem biztos hogy nem igaz! (Mondjuk "érdekes" a kormánypropaganda hangvétele)

Kedves kérdező, ezzel a gondolatmenettel csak az a baj, hogy sehova se vezet! Fel kellene ismerned, hogy az emberek nem valós érvek miatt döntenek az oltás ellen...

2021. jún. 13. 14:10
 12/68 anonim ***** válasza:
67%
11. Fel kellene ismerned, hogy az emberek nem valós érvek miatt döntenek az oltás mellett... Hanem mert az igazolvány miatt rákényszerültek!
2021. jún. 13. 14:13
 13/68 anonim ***** válasza:
39%
Engem már nem érdekel ez az egész a random fotelhuszárok részéről. Ha nem vagyok beoltva, akkor azért szidnak, ha be vagyok, akkor meg azért. Én eldöntöttem, mit szeretnék, leszartam, hogy más mit mond vagy mit gondol rólam emiatt. Mondjuk ismeretségi körben nem találkoztam olyannal, aki elítélne bárkit is a döntése miatt, de ezen az oldalon az a tömény undormány, ami egyesek fejében megfogan, és ideböfögik, hát az aztán tényleg szánalmas. Ők tipikusan azok az emberek, akiknek nulla életük van, és azt élvezik, hogy a telefon/gép mögül egy ismeretlen emberrel bárhogy beszélhetnek, természetesen anonim módon. A valósagban egyiknek se lenne ekkora a szája :)
2021. jún. 13. 14:24
 14/68 anonim ***** válasza:
52%
Mert tudat alatt attól tartanak, később jön a helyrehozhatatlan kár a szervezetükben és akik nem oktatták be magukat, egészségesek maradnak! Irigység!
2021. jún. 13. 14:33
 15/68 anonim ***** válasza:
24%

Szerintetek az egész világot a MI kormányunk manipulálja, vagy mi?

Mellesleg nekem nincs is tévéelőfizetésem, face-n se túlzottan követem a híreket, általános ismereteim alapján gondolkozom az oltásról úgy, ahogyan.

2021. jún. 13. 14:34
 16/68 A kérdező kommentje:
Nem valós érvek? Én nem a bőr alá ültetett mikrochip-bomba, meg nem tudom mikre gondoltam. Aki nem olt, azok többségében azért döntenek így, köztük én is, mert nagyobb látnak egy olyan oltásban(vagy az esetleges mellékhatásaiban), amit nem volt idő egy alapos tesztelésnek vagy kísérletnek alávetni az éles használat előtt, mint magában, a vírusban. Szerintem ez is valós érv. De meg lehet érteni azt is, aki a vírusban lát nagyobb kockázatot.
2021. jún. 13. 14:35
 17/68 anonim ***** válasza:
21%

14

Egy rosszul sikeredett immunválasz útján tud hosszútávú kárt okozni a szervezetben, de ez még mindig ezerszeresen valószínűbb a vírus által, mint az oltás által.

Gondolkozz logikusan illetve olvass utána.

2021. jún. 13. 14:36
 18/68 anonim ***** válasza:
22%
#14 akkor ezt a "logikát" folytatva, a nem oltottakat meg azért zavarja, hogy más beoltatta magát, mert tudat alatt félnek, hogy elkapják a vírust és az életreszóló kárt okoz a szervezetükben :)
2021. jún. 13. 14:38
 19/68 anonim ***** válasza:
47%

Az a baj, hogy 2 nulla IQv rendelkező tábor ugat egymással. Mindkettő érzelem vezérelt. Düh, zsigeri félelem és a csordaszellem hajtja őket. Illetve kétes háttérismeret.

Ezzel csak az a baj, hogy egy olyan dologról folyik a vita, amit középiskolai matematikai és biológiai tudással ellehetne dönteni. De ez nem így nem jó. Sajnos sok embernek érdeke, hogy marjátok egymást (és vegyétek vitamint).

Plusz, a legrosszabb, hogy dilettánsként vetitek el a szakértők szavát, azért mert ti jobban tudjátok, és eGyÉnIsÉgEk vagytok...

2021. jún. 13. 14:50
 20/68 anonim ***** válasza:
83%

Itt az oltottak annyi butaságot mondanak, hogy az hihetetlen. Oltass, hogy meglegyen a nyájimmunitás: nem lesz ilyen, megmondták többen már. Oltass, hogy ne terjedjen: terjesztitek, elkapjátok, sokszor enyhébb tünetekkel(a feltételezések szerint), ezért jártok majd mindenhova betegen, nem védettek vagytok, csak oltottak.

A vakcinákkal kapcsolatban egyre több, aggasztó információ jelenik meg a nemzetközi sajtóban, az M1-en nem fog. Pfizer, moderna szívizom gyulladás, astra vérrög, jansen csomóhelyen betiltva, szputnyikot vissza hívták a ruszkik, mikor már javában oltottak vele stb. Mondom, ezeket nem a 4 laposföldhívő találta ki.

Majd ősszel-télen meglátjuk, ha jön az influenza szezon, ki hogyan reagál rá, csak mert citokin viharról is volt szó egy esetleges mrns vakcina és mondjuk egy influenza találkozásánál. Ezt még nem tudjuk, de majd meglátjuk. Én személyszerint ugyanazzal az érintetlen, tökéletesen működő, "tuningmentes" immunrendszerrel szaladok neki a télnek, amivel már sok-sok éve, probléma mentesen teszem. Ami bekerült, az bentmarad, kiszedni, kiírtani nem lehet, bármi derüljön is ki.

2021. jún. 13. 15:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!