Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van egyáltalán ép ellenérvük...

Van egyáltalán ép ellenérvük a covid oltáselleneseknek?

Figyelt kérdés

Eddig egyet hallottam ami megkulonbozteti barmi mas oltastol, az hogy gyorsan lett "osszedobva".

Ezek szerint ok akkor lennenek elegedettek, ha meg eveket ulnenek a vakcinakon, mikorben vilagszinten napi kb atlag 10000(!) ember hal bele a fertozesbe.

Nem lehet hogy pont ez a mindennel elegedetlen embertipus razni az oklet, hogy hol van mar a vakcina, semmit nem er a tudomany hogy nem ennyi ido alatt nem tudja elkesziteni, stb stb.

Velemeny?

2021. márc. 24. 23:44
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/373 anonim ***** válasza:
0%
278. Neee, ez már nagyon beteg. De van egy ilyen mondás, s pont nem érdekel, akinek inge, nyugodtan felveheti, “aki hülye, haljon meg.”
2021. márc. 28. 20:50
 282/373 anonim ***** válasza:
37%
Felesleges ezen vitazni :) sok a hulye ember, mindenki csinalja azt amit akar es ennyi, ugy sem lehet egyik felt sem meggyozni az ellenkezojerol, de az oltottak ne csodalkozzanak ha az oltastol 1 2 ev mulva bajuk lesz, vagy a gyerekuknek, igy is sok a beteg gyerek, mi a garancia, hogy ettol nem lesznek azok?
2021. márc. 29. 10:41
 283/373 anonim ***** válasza:
66%
282: Na igen. Módfelett naív az a hangoztatott gondolkodásmós, hogy "Már 1 hónapja megkaptam, és nem lett semmi bajom, úgyhogy hülyeség parázni." Az AIDS se azonnal csinálta ki az embert.
2021. márc. 29. 10:44
 284/373 anonim ***** válasza:
93%
gondolkodásmós=gondolkodásmód
 285/373 anonim ***** válasza:
62%

Kedves kérdező

Igen elmesélem

Tehát a Bácsi krónikus beteg volt.

Sehova nem járt csak a felesége a boltba.

Megkapta az oltást és elkezdte rosszul érezni magát, majd pár nap múlva levegőt is alig kapott

A kórházban kiderült, hogy Covidos is

Aztán lélegeztetőre került.

Majd meghalt.

A kórházban azt mondták, hogy az oltás előtt lett covidos.

Kérdem én ha tudták, hogy krónikus beteg miért nem csináltak tesztet az oltás előtt.

Ennyi erővel ha pl valaki nem tudja, hogy elkapta és beoltják, mi a garancia, hogy nem lesz baj?

Még az sem oltathatja magát egyenlőre aki már átesett rajta

......

Mindenki szíve joga eldönteni, hogy akar e oltást, de legalább csináltass tesztet előtte

286/373 A kérdező kommentje:
Szóval covidos volt, és abba halt bele. Sajnos simán lehet hogy pont az oltáskor kapta el, ha nagy tömeg volt, és akkor hiába tesztelik. Illetve az oltás elvileg nem árt már fertőzöttnek sem, csak semmi haszna.
2021. márc. 29. 11:09
 287/373 anonim ***** válasza:
90%

Hát én nem tudom, mi volt a pontos körülmény.

Csak aggódom az összes emberért aki így jár.

Én megértem, hogy mindenki a legjobb belátása szerint fog dönteni, csak igazából így is úgy is kockáztatni fogunk.

Persze aki makk egészséges annak a covid sem árt úgy, meg az oltás sem. Legalább is azonnal...

De sok a beteg ember.

Pl mi van azzal aki nem tudja magáról, hogy beteg?

Szomszédunknak pl semmi Baja nem volt majd összeesett. kiderült, hogy leukémiás.... Mi lett volna ha beoltatja magát?

Nagyon nehéz döntés ez annak, aki tudja hogy beteg.

A háziorvosnak meg kellett volna állapítani, hogy szabad e oltani magát.

A felesége is Covidos egyébként, nem oltott .Ráadásul tüdőgyulladása van és nem akart kimenni hozzá a mentő.

Most kórházban van ő is nagy nehezen.

Szerintetek?

Magyarul legyetek elővigyázatosak.

Gondoljátok át mielőtt így vagy úgy döntötek.

Ne higgyetek a médiának.

Inkább jól alátámasztott tapasztalatoknak.

2021. márc. 29. 11:51
 288/373 A kérdező kommentje:
283: Mikor volt olyan hogy egy oltástól hónapok vagy évek múlva lett valakinek baja? Másik amit még mindig nem sikerült felfogni, hogy ha az oltás okoz bajt, azt a vírus is okozná. Az oltás a vírus egy töredéke.
2021. márc. 29. 12:51
 289/373 A kérdező kommentje:
287: ha boltatja magát még mindig semmi ahhoz képest, hogyha véleletlenül elkapja leukémiásként. A pfizert talán meg is kaphatja, qz nagyon kíméletes technológia
2021. márc. 29. 12:53
 290/373 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értékes és nívós megszólalásodat.. :D
2021. márc. 29. 13:00
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!