Gyözköditek még az oltáselleneket arról, hogy nincs igazuk?
Figyelt kérdés
Szerintetek az ilyen ostobákkal lehet valamit kezdeni?2021. márc. 23. 21:13
2/72 anonim válasza:
Ha eszervekkel meg lehetne oket gyozni, akkor nem lennenek oltasellenesek.
3/72 A kérdező kommentje:
Van aki tud esz ervekkel is ervelni. Azt el tudom fogadni. De a legtobb ilyen jellegu temaju gyik kerdesnel csak az anyazas megy nagyban.
2021. márc. 23. 21:16
4/72 anonim válasza:
Nem errol van szo. Az oltasellenesek nem ismerik a szukseges informaciokat ahhoz, hogy ervelni tudjanak. Ertsd: azert oltasellenesek, mert semmit sem tudnak az oltasokrol, ugy alapvetoen a biologiarol.
5/72 anonim válasza:
4 konkrétan te mit tudsz az oltásokról? Leírnád?
Kérdező? Miért, kinek van igaza?
6/72 anonim válasza:
Pontosan, akik kifejezetten oltásellenesek, azokkal nem sokat tudsz kezdeni, hiányoznak alapvető képességek, finoman szólva... :D itt q döntő többség szerintem a bizonytalan lesz, aki viszont észérvekkel meggyőzés (esetleg érdektelenségből nem adná be, mert fiatal, nem fél a vírustól , de ha enyhítést kap és kimozdulhat akkor inkább beadatja). Szóval szerintem vannak sokan akiket még lehet győzni de a vérengző oltáselleneseket és összeesküvéselmélet-hìvőket nem.
7/72 anonim válasza:
*meggyőzhető. Bocsi,autocorrect. És *meg lehet győzni
8/72 anonim válasza:
5
Eleget, mivel szakmabeli vagyok.
9/72 anonim válasza:
8 pontosabban?
Egyébként szerinted csak a szakmabeliek akarnak oltatni? A nagytöbbség szerintem gyerekenciklopédia szinten tudja a mechanizmusát (szerintem én is). Akkor ők mind ellenzők?
10/72 anonim válasza:
9
Megmutatnád, hol állítottam ilyesmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!