Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyözköditek még az oltásellene...

Gyözköditek még az oltáselleneket arról, hogy nincs igazuk?

Figyelt kérdés
Szerintetek az ilyen ostobákkal lehet valamit kezdeni?

2021. márc. 23. 21:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
36%

Múltkor írta valamelyik oltásellenes, hogy Covid nincs, hanem az 5g miatt halnak meg. Az oltás pedig az ördög bélyege.

Hát most ilyennel leállni győzködni. Inkább elengedtem.

De az értelmesebbje szerintem a fertőzési számokból csak észreveszi, hogy nem olyan rossz az oltás.

Másik csoport a kijárási korlátozás ellenzők. Járványgörbe lapítását hiába is mondanánk nekik.

2021. márc. 24. 12:12
 22/72 anonim ***** válasza:
80%

“ Múltkor írta valamelyik oltásellenes, hogy Covid nincs, hanem az 5g miatt halnak meg. Az oltás pedig az ördög bélyege.”

Ez egy elenyésző rész. Nekem is van egy ellenző ismerősöm, ő annyit mondott, neki a dns-e jól van úgy ahogy született.

“ Másik csoport a kijárási korlátozás ellenzők. Járványgörbe lapítását hiába is mondanánk nekik.”

A te hibád, hogy lebecsülöd a vitapartnert. Így még egy hezitálót is a te véleményed ellentétjében erősítesz meg.

Szerinted ha leidiótázol valakit, azt fogja mondani, “jah, hát végülis igazad van”?

Nem az ő felfogóképességében van a hiba, hanem a te meggyőzőképességedben.

Aki az intézkedésekben kételkedik az nagy eséllyel azért teszi, mert a szakértőknek hitt, hogy csak 2 hétről van szó.

Ugye a lappangási idő miatt 1 hét után még nem lehet tudni, hogy hatott-e, de 5 nap után már hosszabbítanak. Azok a fránya számok meg csak nem mennek lefelé.

Csoda ha az ember szkeptikussá válik?

2021. márc. 24. 12:34
 23/72 anonim ***** válasza:
26%
Nem, ezeket az embereket nem lehet elerni. Vagy panikszerüen felnek mindentöl, meg egy szunyogcsipestöl is, nem beszelve egy oltastol, vagy nem kiserik figyelemmel egy eve az esemenyeket, vagy butak, vagyis összeesküvesi elmeletekben hivök.
2021. márc. 24. 16:57
 24/72 anonim ***** válasza:
52%

“ vagy butak”

Mondja egy olyan igénytelen, aki az ékezeteket sem ismeri. Ez is valahol a butaság jele. Felmentve diszlexiások, és akik c64-ről írnak.

Nekem a szkeptikus ismerősök közt sok diplomás, sőt nagyrészt diplomás van. Biztos ők a buták.

2021. márc. 24. 18:40
 25/72 anonim ***** válasza:
34%

22#

Nem becsülőm le!

"A te hibád, hogy lebecsülöd a vitapartnert."

Csak mikor azt még melléteszi, hogy azért nem jó az éjszakai kijárási tilalom, mert így egyre több gyíkember jön fel a felszínre éjszaka.

Akkor inkább hagyjuk. Ilyennel leállni még hülyének is tetetthetem magam, ha meglát valaki, hogy gyíkemberekről vitázok mással.

2021. márc. 24. 21:40
 26/72 anonim ***** válasza:
72%

“ mert így egyre több gyíkember jön fel a felszínre éjszaka.”

Az egy marha. Én mondjuk azért nem látom be, hogy értelme lenne, mert valószínű olyan dolgot csinálnék éjszaka, ahol egyébként sincs esély fertőzésre. Horgásznék egyedül. Vagy túrából tartanék haza. Meg hasonlók.

A bulizóknál meg a kocsmázóknál lenne értelme. De arra egyébként sincs lehetőség. Nekem ezek az indokaim ellene. Az egész napos az xar, de hatásos.

2021. márc. 24. 23:32
 27/72 anonim ***** válasza:
51%
Galambbal nem erdemes vitazni...
2021. márc. 24. 23:50
 28/72 A kérdező kommentje:
Én is utálom a kijárási korlátozát, mert nem tudok semmit sem időben elintézni, konkrétan arra nem marad időm, hogy este kimenjek sétálni munka után...Talán annyi értelme van, hogy így kevesebbet járnak össze esténként az emberek, de gyanítom egyre többen tesznek magasról erre is.
2021. márc. 24. 23:51
 29/72 anonim ***** válasza:
57%

19: Mivaaan? Szerinted ha veszel random tobb millio ember, akikkel semmit nem csinalsz, akkor senki nem fog meghalni? Ez olyan mintha azt mondod hohy csak azok halnak meg akiket boxolokent megutottel.

Naponta bekeidoben 3-400 ember hal meg itthon. Ha hirtelen egyik nap mindenkit beoltananak egyszerre, akkor szerintem az azt koveto napon meghalt 3-400 ember az oltas miatt halt meg? Erted mar mi az a statisztikai osszefugges? Ha meg mindig nem, akkor sajnos menthetetlen vagy, de kapalni talan meg jo leszek.

2021. márc. 24. 23:56
 30/72 anonim ***** válasza:
23%
Leszel
2021. márc. 24. 23:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!