Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy oltassuk be magunkat?
Nemrég mind3-an átestünk a Covid fertőzésen. Én és anyukám enyhe tünetekkel megúsztuk, de nekem még nem tért vissza az íz és szaglásérzékelésem. Apukám nagyon köhögött, amíg nem kapott egy köhögés-csillapító gyógyszert ágynak dőlt, és gyenge volt, rázta a hideg, láza is volt.
Én egyre inkább hajlok most az oltásra, előtte elleneztem. De azt látom, hogy ők még mindig, ezután sem veszik komolyan ezt a betegséget. Bár tudom, most egy ideig mi biztos nem is kaphatnánk meg.
Ti mit tennétek a helyemben, hogyan győzhetném meg őket?
24/f
Győzd meg észérvekkel, mutass nekik hiteles információkat. Könnyebben emészthetők: covidők, vagy "gondolatok egy biológustól" oldal, ozt kicsit szakmaibban vannak leírva a dolgok.
Persze, hogy szeretné beoltatni magát, ki szeretné hogy esetlegesen súlyosan megbetegedjenek a szülei?
Felnőtt férfi vagy!Saját magad felett dönts!A TE életed.
Én a párommal vagyok így.
Ő nem szeretné oltatni magát.... Nagymamája influenzás volt,beadták még is a megelöző vakcinát (nővér rokon) és bele is halt (boncolás nem volt).
Én gondolkozok még rajta.... Szív beteg vagyok.DE megtehetem hogy otthon ülök,havi bevásárlás a max amire kimozdulunk.
Ha oltatom is magam angol-amerikai-német "nyugati" vakcinát választanék.
De kivárom a májust.
Ill még várható szerintem új vakcina (pl az amerikai egydózisú vagy a német-magyar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!