Gyözköditek még az oltáselleneket arról, hogy nincs igazuk?
“ de kapalni talan meg jo leszek.”
Ühüm. Mégis én vagyok irodában/laborban, te meg ezek szerint már traktort vezetsz.
De köszönöm, hogy felvilágosítottál. Az AfD németeknél pont azzal érvel mindig, hogy nincs járvány, mert a statisztika szerint pont annyian halnak meg mint előző években.
Akkor szerinted ugye nekik is igazuk van?
“ Szerinted ha veszel random tobb millio ember, akikkel semmit nem csinalsz, akkor senki nem fog meghalni?”
Ezt nem tudom hol olvastad. Nem írtam ilyet. De tényleg vehetnéd a fáradságot, hogy ékezeteket használj.
“ Örülök, hogy leírtad helyettem, hogy mekkora hülyeséget mondott a 15-ös”
15-ös pont azt mondta, hogy nincs összefüggés. Ez (is) benézted. 🤣🤣🤣
“ Galambbal nem erdemes vitazni...”
Ezt a columbidae család oszlopos tagjaként első kézből tudhatod.
19-es meg csak ironikusan rávilágít arra, hogy statisztikailag vizsgálni dolgot inkább a kávézaccjóslás kategória, ha van más módszer is egy ok-okozat kiderítésére.
Egyszerű példával mondva, ha egy autótípusnál rendszeresen beragad a kormányzár, megmutatja a statisztika, hogy ezzel a témával foglalkozni kell, ha gyakran előfordul. Ha csak 1-1 eset van 10 év alatt, akkor sem mondja a gyártó, hogy nem foglalkozunk vele, mert ez statisztikailag nem több mint a többi típusnál, hanem kivizsgálja, hogy tervezési hiba, helytelen használat, anyagfáradás vagy mi a fene okozta.
38 én nem állítottam. Valamiféle statisztika alapján az AfD állítása.
Szóval ezzel elismerted, hogy statisztikai alapon nem lehet semmit bizonyítani.
37: nem nem neeem. Vágod hogy vérrögképzödés eddig is volt, és most is van oltatlanok esetében is?? Ha egymillióból 1 ember érint oltás után, akkor szerint nem kell azzal a statisztikai ténnyel foglalkozni, hogy a nem oltottak között is van pont 1 ember kb??
De persze kivizsgálni mindent érdemes, és kell is, illetve megnyugtató hogy nem nincs eltussolva. De ha 1m autóból egynek beragad 10 év alatt a kormányzára, az hidd el nem típushiba lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!