Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyözköditek még az oltásellene...

Gyözköditek még az oltáselleneket arról, hogy nincs igazuk?

Figyelt kérdés
Szerintetek az ilyen ostobákkal lehet valamit kezdeni?

2021. márc. 23. 21:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
53%
29: Örülök, hogy leírtad helyettem, hogy mekkora hülyeséget mondott a 15-ös.
2021. márc. 25. 00:00
 32/72 anonim ***** válasza:
73%

“ de kapalni talan meg jo leszek.”

Ühüm. Mégis én vagyok irodában/laborban, te meg ezek szerint már traktort vezetsz.

De köszönöm, hogy felvilágosítottál. Az AfD németeknél pont azzal érvel mindig, hogy nincs járvány, mert a statisztika szerint pont annyian halnak meg mint előző években.

Akkor szerinted ugye nekik is igazuk van?

2021. márc. 25. 06:21
 33/72 anonim ***** válasza:
38%

“ Szerinted ha veszel random tobb millio ember, akikkel semmit nem csinalsz, akkor senki nem fog meghalni?”

Ezt nem tudom hol olvastad. Nem írtam ilyet. De tényleg vehetnéd a fáradságot, hogy ékezeteket használj.

2021. márc. 25. 06:26
 34/72 anonim ***** válasza:
89%

“ Örülök, hogy leírtad helyettem, hogy mekkora hülyeséget mondott a 15-ös”

15-ös pont azt mondta, hogy nincs összefüggés. Ez (is) benézted. 🤣🤣🤣

2021. márc. 25. 06:40
 35/72 anonim ***** válasza:
82%

“ Galambbal nem erdemes vitazni...”

Ezt a columbidae család oszlopos tagjaként első kézből tudhatod.

2021. márc. 25. 06:44
 36/72 anonim ***** válasza:
17%
34: igazad van, a 19-es volt.
2021. márc. 25. 08:44
 37/72 anonim ***** válasza:
75%

19-es meg csak ironikusan rávilágít arra, hogy statisztikailag vizsgálni dolgot inkább a kávézaccjóslás kategória, ha van más módszer is egy ok-okozat kiderítésére.

Egyszerű példával mondva, ha egy autótípusnál rendszeresen beragad a kormányzár, megmutatja a statisztika, hogy ezzel a témával foglalkozni kell, ha gyakran előfordul. Ha csak 1-1 eset van 10 év alatt, akkor sem mondja a gyártó, hogy nem foglalkozunk vele, mert ez statisztikailag nem több mint a többi típusnál, hanem kivizsgálja, hogy tervezési hiba, helytelen használat, anyagfáradás vagy mi a fene okozta.

2021. márc. 25. 09:24
 38/72 anonim ***** válasza:
29%
Aha, csak az év utolsó pár hónapában, 8000 fő a többlethalálozás több éves átlaghoz képest. De biztos nincs járvány...
2021. márc. 25. 09:57
 39/72 anonim ***** válasza:
76%

38 én nem állítottam. Valamiféle statisztika alapján az AfD állítása.

Szóval ezzel elismerted, hogy statisztikai alapon nem lehet semmit bizonyítani.

2021. márc. 25. 10:01
 40/72 anonim ***** válasza:
43%

37: nem nem neeem. Vágod hogy vérrögképzödés eddig is volt, és most is van oltatlanok esetében is?? Ha egymillióból 1 ember érint oltás után, akkor szerint nem kell azzal a statisztikai ténnyel foglalkozni, hogy a nem oltottak között is van pont 1 ember kb??

De persze kivizsgálni mindent érdemes, és kell is, illetve megnyugtató hogy nem nincs eltussolva. De ha 1m autóból egynek beragad 10 év alatt a kormányzára, az hidd el nem típushiba lesz...

2021. márc. 25. 10:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!