Gyözköditek még az oltáselleneket arról, hogy nincs igazuk?
“ De ha 1m autóból egynek beragad 10 év alatt a kormányzára, az hidd el nem típushiba lesz...”
Nyilván nem, de ha ez garanciaidőben történik, azért kivizsgálják jó eséllyel, és nem azt mondják, hogy belefér. Legalábbis nagyon remélem. Villamosságban a Wago sorkapcsokkal így volt. Építettünk egy erősáramú rendszert, az is lehet hogy mi hibáztunk, mert kisérleti dolog volt. Megfeketedtek a kontaktok, és annak ellenére, hogy állítólag sosem történt ilyen, határozottan kérte a magyar disztribútor, hogy adjuk oda a cuccot kivizsgálásra, pedig csak filléres dologról beszélünk.
42: Értelek, de ott ugye nyilvánvalóan biztosan köze van a Wago-nak a dologhoz, itt viszont emberek akkor is halnak meg minden féle vérrögképződésben, ha nem kapnak oltást, ezért fontos hogy statisztikai számokban is megmutatkozzon a növekedés. Máshogy nem igazán lehet szerintem kivizsgálni.
Nem mondom azt, hogy véletlen lenne, simán lehet hogy ritka esetben tud ilyet okozni, viszont akkor tudni kell, hogy az ő esetében egy covid fertőzéssel is így járt volna, mivel au oltás által is a vírus egy része jut be. Hacsak nem maga a majom adenovírus okozná, viszont akkor atöbbi vakcina esetén biztosan nem jön elő.
“ 24-es, tipikus bunko magyar. Nos ekezetet nem hasznalok,mert nem magyar billentyüzetet hasznalok,mivel nyugatabbra elek töled.”
45 tipikus külföldre szakadt proli.
Nem biztos hogy nyugatabbra élsz, nem tudhatod hogy én hol élek.
Érdekes, nekem van a gépen német/angol és magyar kiosztás is telepítve, a munkahelyin is.
De akinek nincs, pl. németen is megtalálja a kombinációt a szimpla ékezethez, max az ő és ű-re nincs kombináció.(de telefonon ez sem gond)
De hát ez is intelligencia kérdése. Van aki feltalálja magát, van aki igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!