Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van egyáltalán ép ellenérvük...

Van egyáltalán ép ellenérvük a covid oltáselleneseknek?

Figyelt kérdés

Eddig egyet hallottam ami megkulonbozteti barmi mas oltastol, az hogy gyorsan lett "osszedobva".

Ezek szerint ok akkor lennenek elegedettek, ha meg eveket ulnenek a vakcinakon, mikorben vilagszinten napi kb atlag 10000(!) ember hal bele a fertozesbe.

Nem lehet hogy pont ez a mindennel elegedetlen embertipus razni az oklet, hogy hol van mar a vakcina, semmit nem er a tudomany hogy nem ennyi ido alatt nem tudja elkesziteni, stb stb.

Velemeny?

2021. márc. 24. 23:44
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/373 A kérdező kommentje:

263: Veled érdemes érdemben vitatkozni, szóval:

1. És ez a véletlem neked nem gyanús? A halálozási statisztikáknák általános az 5 éves időtáv, vagy azért (is) számoltak 5 évvel mert így lett a különbsèg pont ennyi? Majd megnézem hogy mennyi volt a halálozás az egyes években.

Szerintem az 5 év elég bevett szám a statisztikában. Más éveket én se néztem, majd ránézek. De azt ne feledjük, hogy a szigorú korlátozás ellenére "csak" ennyi, különben többszöröse is lehetne.

2. Hogy lehet hogy a védekező intézkedések az influenzajárványt gyakorlatilag megelőzték, míg a koronavírus járvány még szinten tartani sem lehet? Ennyivel könnyebben terjed a koronavírus? Nincsenek rendezvények, étterem, hónapok óta home office van. Hogy terjed ez ennyire?

Ez elég egyszerű, az influenza vírusoknak átlagban kisebb a fertőzőképessége mint a covidnak. Ennek oka az is, hogy sok a lappangási idő, és a tünetmentes fertőzés.

[link]

3. Vajon békeidőben hány ember van egyszerre lélegeztetőgépen? Hány jön le róla egészségesen?

Lélegeztetettről nem találtam statisztikát, de intenzív ellátásról igen. Elég durva a kiugrás, igazából az látszik, hogy ez a vírusmutáns ami igazán veszélyes, az eddigi hullámok nem voltak vészesek annyira.

[link]

2021. márc. 28. 14:16
 272/373 A kérdező kommentje:

270: Támogatnám, de sajnos a hagyománya miatt ez kb lehetetlen.

Szerintem igen, tilos.

2021. márc. 28. 14:17
 273/373 anonim ***** válasza:
82%
Egyetlen vakcinagyártó sem vizsgálta a vakcinák hatását gyermekekre, 65 évnél idősebb emberekre és terhes anyákra. Ezt a tényt az oltáshoz mellékelt leírásban is rögzítik és januárban el is mondták, ezért nem oltották ezeket az embereket. Aztán valaki kitalálta, - vajon miből-hogy az öregeket lehet oltani és oltják. Hullanak is rendesen. Most kiszopták a kisujjukból, hogy a terheseket is lehet. Pár hét és a gyerekekre is kitalálják, hogy lehet oltani őket is?? Miért ne? Semmi vesztenivalójuk nincs hisz kivonják magukat a felelőség alól!!
2021. márc. 28. 14:52
 274/373 A kérdező kommentje:

De vizsgálta idősekre szinte mindegyik, és a pfizer már gyerekeken is teszteli. Először tájékozódj, utána beszélj.

Ez egy teljesen ártalmatlan dolog egy egészséges immunrendszerű ember esetében, vírusnak egy önmagában ártani képtelen része. Ezt értsétek már meg...

2021. márc. 28. 14:55
 275/373 anonim ***** válasza:
87%
268. Vagyok, ha nekem címezted, üdvözletét küldi az orvosom is. ;) Tudod, konteós ő is, mint mindenki, aki nem pártolja ezeket az oltásokat. De szerintem egy felesleges ördögi kör ez az egész, neked van egy dologról egy véleményed, másnak meg lehet az ellenkezője. Nem kell egyetérteni, de nem kell a másikat provokálni, kedves kérdező. Az intelligenciához ez is hozzátartozik. A legegyszerűbb, s főképp butaságra vall, ha valaki egy vitában konteózik, laposföldhívőzik, gyíkemberezik.
2021. márc. 28. 15:06
 276/373 A kérdező kommentje:
Hát aki gonosz tervnek gondolja azboltásokat, az mi más ha nem konteózás? Ha nem te voltál, ne vedd magadra! Kültéren ahol nincs rajtam kívül senki, természetesen én is lehúzom a maszkot. Csak nehéz törvényt alkotni, hogy pl Budapest parkjaiban ahol nyuzsognek az emberek ott kotelezo legyen, de kisvaros esti kihalt utcajan ne.
2021. márc. 28. 15:49
 277/373 anonim ***** válasza:
79%
Amíg az 1,4 milliárd lakosú Kína és a 145 milliós Oroszország köszöni szépen jól van, és az emberek élik az életüket – dolgoznak, a gazdaság épül, az ország erősödik és gazdagszik -, addig mi csak kapkodjuk a fejünket, hogy mi jöhetne még, és mit találnak ki a járványbizniszből élők.
2021. márc. 28. 15:58
 278/373 anonim ***** válasza:
84%

277

Ne csodálkozz, szerintem itt Magyarországon nagyon sok a buta ember. Ma is azt láttam, amikor sétáltam, hogy egy 40 év körűli férfi maszkban kapált a saját kertjében. Na meg akik egyedűl űlnek az autóban és ott a maszk rajtuk az is jó.

És sajnos hiába vannak tények ami abszurd, sokan mindent be nyelnek a médiának és a kormánynak.

2021. márc. 28. 19:31
 279/373 anonim ***** válasza:
73%

Hol a tévében annyit szajkózott "járvány"?

Nem kiemelkedőek az idei év első két hónapjának halálozási statisztikái.

2015

[link]

2016

[link]

2017

[link]

2018

[link]

2019

[link]

2020

[link]

2021

[link]

A Központi Statisztikai Hivatal által közzétett halálozási statisztikák, nemek és korcsoportok szerint, 2015-2021 között, első negyedévre (2021-ben egyelőre első két hónapra)

2021. márc. 28. 19:32
 280/373 anonim ***** válasza:
78%
279. A KSH is konteó, nem kell hinni, hamisítják, stb. Mindenre van magyarázat, közben már októberben egyenes, előadásban mondta el a Cecília, a tévében!!! azt is beleszámítják, aki valamikor rendelkezett pozitív teszttel, de a halál oka teljesen más. A lényeg, hogy sokan tudják már az igazságot, hogy mire megy ki a játék. Amúgy nem mindenhol ilyen birkák az emberek, mint itthon, a németeknél nem lesz megkülönböztetés az oltott, s nem oltott között, mert súlyos társadalmi ellentéteket, polgárháborús folyamatokat indítana el. De min csodálkozunk itthon? Amilyen a kormány, olyan a nép, sajnos.
2021. márc. 28. 19:49
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!