Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van egyáltalán ép ellenérvük...

Van egyáltalán ép ellenérvük a covid oltáselleneseknek?

Figyelt kérdés

Eddig egyet hallottam ami megkulonbozteti barmi mas oltastol, az hogy gyorsan lett "osszedobva".

Ezek szerint ok akkor lennenek elegedettek, ha meg eveket ulnenek a vakcinakon, mikorben vilagszinten napi kb atlag 10000(!) ember hal bele a fertozesbe.

Nem lehet hogy pont ez a mindennel elegedetlen embertipus razni az oklet, hogy hol van mar a vakcina, semmit nem er a tudomany hogy nem ennyi ido alatt nem tudja elkesziteni, stb stb.

Velemeny?

2021. márc. 24. 23:44
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/373 A kérdező kommentje:

A 117-es elméletedhez: Nem lenne teljesen hülyeség, de szerintem túl sok a véletlen..

1: a kiugrás kb megegyezik a hivatalosan covid-ban elhunytakkal

2: nem volt influenza járvány a védekező intézkedések miatt, így covid nélkül az átlagnál kevesebb halottnak kéne lenni.

3: tele vannak a korházak covid fertőzöttekkel, és több mint ezren vannak lélegeztetőn, akiknek 50-80%ka meg fog halni. Azt ne mond hogy ezek véletlenek, és nem egyre brutálisabb a vírus..

2021. márc. 28. 11:15
 262/373 anonim ***** válasza:
28%

Ha belegondolsz, akik jelenleg nem akarnak oltást, azok is kb pont így gondolkodnak. Fiatalok, bíznak az immunrendszerükben és bizonytalanok az aktuálisan piacon lévő oltásokkal kapcsolatban.

2021. márc. 28. 12:00
 263/373 anonim ***** válasza:
100%

1. És ez a véletlem neked nem gyanús? A halálozási statisztikáknák általános az 5 éves időtáv, vagy azért (is) számoltak 5 évvel mert így lett a különbsèg pont ennyi? Majd megnézem hogy mennyi volt a halálozás az egyes években.

2. Hogy lehet hogy a védekező intézkedések az influenzajárványt gyakorlatilag megelőzték, míg a koronavírus járvány még szinten tartani sem lehet? Ennyivel könnyebben terjed a koronavírus? Nincsenek rendezvények, étterem, hónapok óta home office van. Hogy terjed ez ennyire?

3. Vajon békeidőben hány ember van egyszerre lélegeztetőgépen? Hány jön le róla egészségesen?

2021. márc. 28. 12:16
 264/373 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nincsenek ennyien lélegeztetőgépen.
2021. márc. 28. 12:44
 265/373 anonim ***** válasza:
100%
Van....de nem osztom meg veled :-P
2021. márc. 28. 12:54
 266/373 anonim ***** válasza:
73%
Az egy dolog, h letiltja a face. Az sokkal nagyobb baj, h sokan nem hiszik el, es hajtogatja h az oltastol senknek nincs semni baja, (nyilvan van ilyen is, es az sem hatja meg, h az egy dolog h rögtön nem hal bele valaki, de nem tudni, mi lesz 1-5.even belul, ez is csak laposföldhívők gondolata) nincs ok-okozati összefügges, es termeszetesen en vagyok a hülye, h így gondolom. Na emiatt lesz itt mindenki beoltva...mocskos, de sajnos zsenialis terv ez, gondosan kidolgozva. :(
2021. márc. 28. 12:56
 267/373 anonim ***** válasza:
86%

Kár a szóért.

Aki hüly.e,azon nem lehet változtatni. Mire felébred a sok idióta, addigra késő lesz.

Az a baj,hogy mi is isszuk a levét.

Most már a terhesek is oltatnak. Pár hete még az volt, hogy az se oltassa magát,aki terhességet tervez a közeljövőben.

Nem tudok már erre mit mondani.

Köszönöm,hogy tönkretesznek mindent és mindenkit. Elveszik az életünket, irtják a népet, megkeserítik a mindennapjainkat.

Lassan feladják a harcot azok is akik eddig küzdöttek ez ellen.

Borzasztó a jövőkép,de hajrá. Vonuljanak tapsikolva a" gázkamrába".

2021. márc. 28. 13:10
 268/373 anonim ***** válasza:
82%
Szerencsére az orvosok között is van tisztességes, aki valóban hivatástudatból végzi a hivatását. Elmondta nekem, mert én is gondolkoztam az oltáson, hogy “János, mi se tudjuk, hogy milyen mellékhatásokat váltanak ki ezek a vakcinák hosszútávon, így a saját egészsége érdekében inkább ne kérje, inkább erősítse az immunrendszerét, sportoljon, s ha teheti, kültéren nyugodtan húzza le a maszkot.” Na, inkább az orvosomra hallgatok, mint egy jött-ment oltásfannak.
2021. márc. 28. 13:48
 269/373 A kérdező kommentje:
Utolsó te nagy oltásfób fanatikus vagy a konteóiddal, hogy 3x írsz egymás után külön ember.. Szóra se érdemes, gonosz terv hogy kiírtsanak 😂
2021. márc. 28. 13:57
 270/373 anonim ***** válasza:
63%

Én arra lennék kivancsi, hogy a dohányzast, ami szintén egészségtelen és terheli az egészségügyi rendszert, nagyobb mértékben mint amekkora a rá kivetett adó, miért nem tiltották még be?

Jut eszembe. A köztereken jelenleg a dohányzás is tiltott, lévén hogy a maszkviselés kötelező?

2021. márc. 28. 14:13
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!