Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van egyáltalán ép ellenérvük...

Van egyáltalán ép ellenérvük a covid oltáselleneseknek?

Figyelt kérdés

Eddig egyet hallottam ami megkulonbozteti barmi mas oltastol, az hogy gyorsan lett "osszedobva".

Ezek szerint ok akkor lennenek elegedettek, ha meg eveket ulnenek a vakcinakon, mikorben vilagszinten napi kb atlag 10000(!) ember hal bele a fertozesbe.

Nem lehet hogy pont ez a mindennel elegedetlen embertipus razni az oklet, hogy hol van mar a vakcina, semmit nem er a tudomany hogy nem ennyi ido alatt nem tudja elkesziteni, stb stb.

Velemeny?

2021. márc. 24. 23:44
 371/373 anonim ***** válasza:

#362: a videón látható dolgokkal én se tudok azonosulni. De ugye kinek mi hiányzik, nem vagyunk egyformák. Szeretnék végre újra uszodába, strandra, moziba, színházba, állatkertbe menni a három gyermekünkkel.

Más meg bulikázni szeretne.

Amúgy mi viszonylag antiszoc, otthon ülő típusok vagyunk. Viszonylag. Így eleinte különösebben fel se tűnt, hogy sok minden zárva. De már kezd nekünk is ez sok lenni.

El nem tudom képzelni mit érezhet aki aktív szociális életet élt, rengeteg helyre járt rendszeresen...

2021. ápr. 9. 08:53
 372/373 anonim ***** válasza:
371: Nekem van egy ismerősnőm, aki sajna elég egoista módon gondolkodik, csak a saját szemszögéből tudja nézni a témát. Neki ugyebár ugyanúgy be kell járnia dolgozni, a párjának úgyszintén. Így az ő életüket szinte semmiben nem változtatta meg a vírus. Őnekik kiválóan megfelel az, hogy néha összefutnak egy vagy két emberrel, meg elmennek bicajozni-kirándulni. Arra pedig, hogy minden zárva van, az a reakciója: Nekik a párjával negyven fele már nem az az ambíciójuk, hogy hétvégente kocsmázzanak, gyereket akarnak majd, meg miegymás. Ez még rendben is van. Csakhogy ő ezt teljesen úgy adja elő, hogy "Én nem panaszkodom, tök jól el tudom magamat foglalni. Akkor más mi a fenének panaszkodik?". Meg talán csak a kocsmák vannak zárva? Az a baj, nem érti meg, hogy vannak emberek, akiket szinte csak a társasági dolgok (edzőterem, mozi, színház, múzeum stb.) tudnak hobbiként lekötni, a kirándulgatást meg az 1-2 emberrel találkozgatást nem annyira élvezik. Én is utóbbiak közé tartozom.
2021. ápr. 9. 09:42
 373/373 anonim ***** válasza:

A bulikázassal nekem sincs bajom, amíg

Nem dobálják szét a szemetet, csikket

Nem hánynak oda sehova

Nem mocskolják össze a wc-t, padlót, köztereket

Nem kötnek bele másokba, nem vernek, késelnek, ölnek meg masokat

Nem fújják mások arcába a füstöt.

Ha ez rendben lenne, még el tudnám viselne a szar zenét meg a hangzavart.

Az hogy uszodák, múzeumok, könyvtárak stb. zárva vannak az kész agyrém. Siman nyitva lehetnének létszámkorláttal és távolságtartással. Ennyi erővel buszra se lehet szállni. De ez már a döntéshozók phaszsága.

2021. ápr. 9. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!