Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van egyáltalán ép ellenérvük...

Van egyáltalán ép ellenérvük a covid oltáselleneseknek?

Figyelt kérdés

Eddig egyet hallottam ami megkulonbozteti barmi mas oltastol, az hogy gyorsan lett "osszedobva".

Ezek szerint ok akkor lennenek elegedettek, ha meg eveket ulnenek a vakcinakon, mikorben vilagszinten napi kb atlag 10000(!) ember hal bele a fertozesbe.

Nem lehet hogy pont ez a mindennel elegedetlen embertipus razni az oklet, hogy hol van mar a vakcina, semmit nem er a tudomany hogy nem ennyi ido alatt nem tudja elkesziteni, stb stb.

Velemeny?

2021. márc. 24. 23:44
 331/373 whiteno ***** válasza:
73%
Miafasz,diktatúrát akarsz te is kérdező?Ez mindent elárul....De itt az a szomorú a bolondított nép meg is engedi,és észre sem veszik ezt.Félelemből ugye nem lehet gondolkodni ahogy látszik.
2021. ápr. 1. 17:29
 332/373 A kérdező kommentje:
Szerintem az egészség az első, és utána jönnek csak személyes szabadság jogok. Azért támogatom.
2021. ápr. 1. 22:38
 333/373 whiteno ***** válasza:
84%

Értem én, akkor tegyél érte c,d vitamin testmozgás egyéb kaja dolgok mittomén xD De,hogy én mit csinálok azt miért te akarod megszabni?Ne most érdekelje az embereket az egészsége,főleg ne úgy,hogy másokat hibáztatják a saját trehányságuk miatt.Ezzel az egésszel nem az egészséget nézzük.Maradunk ugyanolyan elpuhultak,nem figyelünk mit eszünk nem mozgunk,erre most rájön a maszk nehezebb lélegzés garantált,oltás egésségtelen emberekbe?Olyan dologkkal aminek a tesztelére még mindig megy? Hol a logika? Beleavatkozni egy megtervezett dns állományba,hogy letermeljünk egy adott vírust miafasz,mi történik az emberekkel?Oltással nem leszünk egészségesek csak mondom.

Megértenélek ha úgy működnének a dolgok, ahogy hiszed de csak úgy egy vírus nem fertőzi meg az "egészséges társadalmat" lehet talán eddig se voltunk egészségesek?Legalábbis legtöbben pont akik jajgatnak.

2021. ápr. 2. 00:36
 334/373 A kérdező kommentje:

[link]

Amcsiba is pédamutató szabályozás. Mégse lehetetlen ilyet bevezetni :) Miért kéne az oltottaknak IS szívni az oltatlanok miatt? Mitől lesz nekik attól jobb?

2021. ápr. 2. 21:41
 335/373 anonim ***** válasza:

"A többi ajánlott közegészségügyi intézkedést (például maszkok viselését repülőgépeken, buszokon, vonatokon és más tömegközlekedési eszközökön) továbbra is be kell tartaniuk."

Így mondjuk már nem hangzik olyan jól. Én pl. biztos nem teszem a lábam repülőre addig amíg viselni kell rajta azt a szart.

2021. ápr. 2. 21:50
 336/373 whiteno ***** válasza:
93%
Kérdező te még élvezed is ezt az egészet?Nárcisztikus,vagy nem is tudom mi illene rád,de valami nincs rendben veled.Ilyenek ezek a kormányok is,meg a többi jóember...
2021. ápr. 2. 23:01
 337/373 anonim ***** válasza:
100%
Nincs a kérdezővel semmi baj. Azokkal van a baj aki totál laikusként biologusnak, virologusnak hiszik magukat. A legrosszabb fajta aki 1-2 órát még olvasott is a témában aztán rögtön okosabbnak hiszi magát mint az összes tényleges szakértő.
2021. ápr. 4. 13:08
 338/373 anonim ***** válasza:
100%
De persze nem annyira meglepő ez.. Itt a focihoz, elakadt teherhajóhoz és vírusokhoz is jobban ért minden laikus mint a megfelelő szakember.
2021. ápr. 4. 13:09
 339/373 whiteno ***** válasza:
90%
Mikor fogjátok felfogni,van szakember aki mást mond? XD Csak az a hézag valamelyiküknek megvan mondva mit mondjanak,az a ti szakkemberetek ?:))
2021. ápr. 4. 13:12
 340/373 anonim ***** válasza:
339: A naív ember meggyőződése, hogy összeesküvések nem léteznek, és minden politikus önzetlen, és csak a nép javát akarja.
2021. ápr. 4. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!