Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van egyáltalán ép ellenérvük...

Van egyáltalán ép ellenérvük a covid oltáselleneseknek?

Figyelt kérdés

Eddig egyet hallottam ami megkulonbozteti barmi mas oltastol, az hogy gyorsan lett "osszedobva".

Ezek szerint ok akkor lennenek elegedettek, ha meg eveket ulnenek a vakcinakon, mikorben vilagszinten napi kb atlag 10000(!) ember hal bele a fertozesbe.

Nem lehet hogy pont ez a mindennel elegedetlen embertipus razni az oklet, hogy hol van mar a vakcina, semmit nem er a tudomany hogy nem ennyi ido alatt nem tudja elkesziteni, stb stb.

Velemeny?

2021. márc. 24. 23:44
 321/373 anonim ***** válasza:
29%
320: Honnan tudod, hogy beoltatták? Ott voltál? Láttad?
2021. márc. 30. 12:54
 322/373 anonim ***** válasza:
20%

@320

Ilyen alapon bármit meg lehet kérdőjelezni, amit nem saját magad tapasztalsz meg a saját szemeddel és füleddel. De akkor nincs is értelme itt beszélni semmiről sem.

2021. márc. 30. 12:57
 323/373 anonim ***** válasza:
0%

1) Tény hogy1930 óta nem volt annyi halálozás a lakosság számához viszonyítva mint 2020-ban, de hogy mennyire köszönhető ez a Ratkó korszaknak, az mondjuk még mindig kérdéses.

2) Azzal tisztában voltam hogy sokkal nagyobb a fertőzőképessége, csak mindig mutatják ezeket a grafikonokat hogy ha mindenki maszkot visel, akkor mekkora a fertőződés valószínűsége, és ez alapján nem kellene ilyen mértékű járványnak lennie, szerintem ez a maszkozás totális zsákutca. Maszk nélkül szerintem én tünetmentesen átvészeltem volna a koronát, de a folyamatos maszkozás kikészítette a légzőszerveimet.

3) Ezek a számok meggyőzőek.

De mindjárt írok még pár érdekes kérdést, csak mennem kell enni. :)

2021. márc. 30. 13:04
 324/373 anonim ***** válasza:
31%

#320: A tények az oltás ellen vannak.

A hit, laposföld hívők, konteósok pedig az oltás melletti másik tábor.

A vezetőink jól átverték a népet beoltatták magukat orvosi sóoldattal, had higgye a nép hogy példát mutatnak.

2021. márc. 30. 13:18
 325/373 anonim ***** válasza:
92%
A feljelentést lehet kezdeni az aperitív törzzsel.
2021. márc. 30. 15:17
 326/373 anonim ***** válasza:
15%

#324: még csak értelmes logika sincs abban amit írsz. Nepirtast sokkal egyszerűbben is csinalhatnak.

De ezek szerint Putyint is átverték... 🤣

2021. márc. 30. 16:17
 327/373 anonim ***** válasza:
34%
Természetesen van.
2021. márc. 31. 05:45
 328/373 A kérdező kommentje:

[link]

Bizonyos esetekben szerencsére nem lehetetlen kötelezővé tenni. De azért én is remélem, hogy erre nem lesz szükség, elég lesz az oltakozó :)

2021. ápr. 1. 10:12
 329/373 anonim ***** válasza:
89%
Nem tehetik kötelezővé!
2021. ápr. 1. 15:32
 330/373 A kérdező kommentje:
Ott már meg is tették. Az oltásnak bizonyítottan összemérhetetlenül kisebb a kockázata mint a covidnak. Innentől lenne értelme pl hogy a kórházba még a dolgozók is fertőzzék a betegeket meg egymást?? Totál agyrèm lenne. Peersze tudom, hogy sokak szerint nem akadájozza meg a terjesztést, de a gyakorlat mást mutat, lásd izrael, lásd többi köt oltás..
2021. ápr. 1. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!