Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » SOS apukám elkapta a koronavír...

SOS apukám elkapta a koronavírust és nagyon rosszul van!(?)

Figyelt kérdés

Levegőt kap rendesen, de nagyon gyenge. Ma összeesett, a földön fekszik, magától fel se bírt állni, csak úgy hogy felemelték. Kórházba semmiképp sem akar menni, biztos benne hogy ott ha lélegeztetőgépre tennék, akkor meghalna.😢 Ebben teljesen egyetértek, hívtam 3 magánkórházat, de sehol sem vállalják. Oxigéntől szerintem jobban lenne, hívtam egy oxigénterápiás klinikát is, de az a szám már ki se csöng. Nagyon aggódunk érte, de a kórházból szerintem sem jonne ki élve, oda nem szeretnénk bevinni. 63 éves krónikus beteg, megkapta a kínai vakcinát nagyjából 2 hete, valszeg ott kapta el a vírust is, mert rá pár napra kezdődtek a tünetek, mára lett igazán sz@rul.

Légyszi írjatok, hogy hova lehetne küldene, csakis magán vagy fizetős hely érdekel, Budapesten.

2021. márc. 24. 20:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/149 anonim ***** válasza:
36%
Minden járvány és vírustagadó faznak.
2021. márc. 25. 09:39
 42/149 anonim ***** válasza:
0%
Xd #41
2021. márc. 25. 09:40
 43/149 anonim ***** válasza:
56%
Folyt: ezt kéne elolvasnia, és látnia is...
2021. márc. 25. 09:40
 44/149 anonim ***** válasza:
5%
C-C
2021. márc. 25. 09:41
 45/149 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a jó kívánságokat.

#40 nem, azt a kérdést nem én írtam ki. Tehát akkor leírom a teljes sztorit: apum 2 hete megkapta az első oltást, a kínait, aminek kb 2 hét kell, hogy aktiválódjon. A beadást követő pár napon belül belázasodott, de akkor még nem gyanakodtunk, mert ez az oltás egyik mellékhatása is lehet. Ami viszont gyanús volt, az az, hogy anya is rosszul lett egyidejűleg apával, neki még előbb is jelentkeztek a tünetek, ami nem más mint a kimerültség és izomfájdalom. Jött a hosszú hétvége március 15. miatt, pihentek, apának elmúlt a láza, anya is jobban lett. Pár napig okés volt, de aztán anya nagyon berosszult, főleg gyomor panaszai voltak meg nagyon ki volt merülve, kb csak feküdni tudott. Ez volt előző héten csütörtökön. Ez időben apukám jól volt, mármint olyan szempontból, hogy még takarítani is tudott. Ennek ellenére neki is volt tünete, de semmi súlyos. Bejelentkezett tesztre, úgyhogy előző hét hétvégén kijöttek a családi házhoz tesztelni. Kiderült, hogy mindketten pozitívak. Húgom (21 éves), valami csoda folytán nem kapta el, pedig ő sokat volt a beteg szülőkkel egy légtérben. Mivel én már külön élek, én se kaptam el. Na de vissza a teszthez. Pozitív lett ugye mindkettőjüknek, ez vasárnap derült ki. Gyógyszert nem kaptak azonnal, mert nem vittek nekik, úgyhogy másnap hétfőn vagy kedd reggel írta fel a házi orvos. Kedden húgom kiváltotta nekik, és aznap írta apa, hogy szépen javulnak mindketten. Ennek nagyon örültem. Tegnap azért fel akartam őket hívni délután, de nem értem el apát. Telefonáltam megint rá 1 órára, mert nagyon aggódtam ekkor már, húgom mondta, hogy mi történt.😭 Apa fel akart kelni az ágyból de nem bírt, ekkor esett össze. Innen meg már tudjátok a sztorit.

2021. márc. 25. 10:41
 46/149 anonim ***** válasza:
19%

Hívd ki a mentőket, mond, hogy nem tudod mi baja, a kérdésekre ne válaszolj amiket feltesznek a telefonban, csak annyit, hogy szerinted nincs eszméleténél, és alig lélegzik!

Kijönnek, megnézik, akkor kiderül mi baja is van valójában!

Sem te, sem ő nem fog tudni diagnózist felállítani vizsgálatok nélkül, anélkül meg nincs ellátás sem.

Egy ami tény, hogy szarul van!

Ez pedig lehet bármitől!

2021. márc. 25. 11:41
 47/149 anonim ***** válasza:
39%

A 112 néha hajlamos túlkérdezni dolgokat, már jóhogy nem vesznek fel diagnózist telefonon!

Oda kell figyelni, mert a "jószándékuk" sokszor mérgező, és átbillen a kötelező ellátás korlátján a "á ez nem is olyan sürgős" be.

Megértem én, hogy spórolni kell, de azért meg kéne húzni ebben egy határt, elvégre ezért fizetünk adót!

Sürgős, nem várhat, meghalhat, jöjjenek! Ennyit tehetsz!

2021. márc. 25. 11:44
 48/149 anonim ***** válasza:
94%
Szia, hogy van apukád? Van róla hír?
2021. márc. 25. 14:00
 49/149 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, lélegeztetőgépre került.😢😢 Annyira rettegek, hogy belehal. Tüdeje 70%-a gyulladásban van, úgyhogy nem volt neki elég a magas légnyomású oxigén. Azt hallottam, vagyis olvastam, hogy csak a 20% éli túl a lélegeztetőgépet. Esetleg erről tud valaki valamit?
2021. márc. 25. 17:12
 50/149 A kérdező kommentje:
SOTE intenzíven fekszik, azt mondta az orvos hogy negatív teszttel be lehet menni hozzá. Ma teszteltettem, vasárnap tudok bemenni, akkor van látogatás 1 órában.
2021. márc. 25. 17:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!