Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » SOS apukám elkapta a koronavír...

SOS apukám elkapta a koronavírust és nagyon rosszul van!(?)

Figyelt kérdés

Levegőt kap rendesen, de nagyon gyenge. Ma összeesett, a földön fekszik, magától fel se bírt állni, csak úgy hogy felemelték. Kórházba semmiképp sem akar menni, biztos benne hogy ott ha lélegeztetőgépre tennék, akkor meghalna.😢 Ebben teljesen egyetértek, hívtam 3 magánkórházat, de sehol sem vállalják. Oxigéntől szerintem jobban lenne, hívtam egy oxigénterápiás klinikát is, de az a szám már ki se csöng. Nagyon aggódunk érte, de a kórházból szerintem sem jonne ki élve, oda nem szeretnénk bevinni. 63 éves krónikus beteg, megkapta a kínai vakcinát nagyjából 2 hete, valszeg ott kapta el a vírust is, mert rá pár napra kezdődtek a tünetek, mára lett igazán sz@rul.

Légyszi írjatok, hogy hova lehetne küldene, csakis magán vagy fizetős hely érdekel, Budapesten.

2021. márc. 24. 20:10
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/149 A kérdező kommentje:
Igen már nagyon elkezdtem bizakodni.☺️ Most az oxigént is csökkentették, amit a lélegeztetőgépről kap, és szerencsére elég neki. Nagyon keveset csökkentettek rajta, de már ennek is örülök.
2021. márc. 26. 21:24
 72/149 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon jó hír! Fokozatosan, szépen egyre jobban lesz! Hamarosan be mehetsz hozzá, és tudsz lelket önteni bele! Ha altatják, akkor is hallani fogja! 🌻
2021. márc. 26. 21:59
 73/149 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el meggyogyul
2021. márc. 26. 22:14
 74/149 anonim ***** válasza:
70%
Istenhez imádkozz❤️
2021. márc. 26. 23:37
 75/149 anonim ***** válasza:
84%
Nem értem az utolsót miért kellett lepontozni😊😊Aki volt hasonló helyzetben az tudja hogy imádkozik ilyenkor az ember
2021. márc. 27. 08:12
 76/149 anonim ***** válasza:
100%
Írj ha kiengedték! Én is drukkolok nagyon! Hátha húsvétra már otthon lesz! :-)
2021. márc. 27. 10:04
 77/149 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek, tényleg hihetetlenül sokat segít, hogy ennyien itt vagytok és támogatjátok apát.❤️ Még így ismeretlenül is, nagyon sokat jelent.

#75 igazad van, nem is értem ki pontozta le, én is imádkozom ebben a helyzetben. Szerintem mindenki így cselekedne.

Na hát a mai hírek vegyesek, de szerintem inkább jobb, mint rossz. Kezdem a jóval. A tüdejének már csak a jobb oldala nagyon csúnya, eddig a 3/4-e volt begyulladva. Jobb oldalra fordítva lélegeztetik, hogy a jobb oldali tüdőrész is elkezdjen regenerálódni, kinyílni. Az orvos szerint pár nap és lehet felébresztik, ergo lekerül a lélegeztetőgépről.😍

A rossz hír meg az, hogy ugye írtam, hogy apa cukorbeteg és emiatt transzplantált veséje van. Nagyon megtámadta a vírus, emiatt a veséje szinte teljesen leállt, dialízis kell neki. Ezzel pótolni tudják a vese funkcióit, de ezt figyelembe véve, hogy elment az egyetlen működő veséje, az orvos szerint kicsit romlott az állapota. Mivel a vese pótolható most dialízissel, ezért nem akkora probléma, mintha a tüdeje rosszabbodott volna. Ha felépül, valószínűleg megint egy új vese fog neki kelleni. Egyelőre ezek vannak.

2021. márc. 27. 14:08
 78/149 anonim ***** válasza:
76%

Örülök igazán hogy javulgat és menni fog a felébresztés is de arra készülj fel hogy rémült lesz és nem fogja érteni mi történt illetve történik vele szóval meg kell nyugtatnod abban a pillanatban ha megengedik hogy benn légy nála ébresztéskor.Kérd ha lehet engedjék meg mert kelleni fog neki a biztonságérzet amit csak egy ismerős arc adhat.Jobbulást neki!😉😉

2021. márc. 27. 19:10
 79/149 anonim ***** válasza:
76%
Azért ez zömében jó hír. Lassan helyre jön, hiszen javul az állapota. A vese gondot meg meglehet oldani. Most az a fontos,hogy a tűdő rendbe jöjjön.
2021. márc. 27. 19:10
 80/149 anonim ***** válasza:
81%
Hidd el kerdezo, 1 honap mulva konnyes-mosolyogva fogod visszaolvasni ezt a kerdest es a valaszokat, mert apukad teljesen jol van
2021. márc. 27. 20:40
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!