Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » SOS apukám elkapta a koronavír...

SOS apukám elkapta a koronavírust és nagyon rosszul van!(?)

Figyelt kérdés

Levegőt kap rendesen, de nagyon gyenge. Ma összeesett, a földön fekszik, magától fel se bírt állni, csak úgy hogy felemelték. Kórházba semmiképp sem akar menni, biztos benne hogy ott ha lélegeztetőgépre tennék, akkor meghalna.😢 Ebben teljesen egyetértek, hívtam 3 magánkórházat, de sehol sem vállalják. Oxigéntől szerintem jobban lenne, hívtam egy oxigénterápiás klinikát is, de az a szám már ki se csöng. Nagyon aggódunk érte, de a kórházból szerintem sem jonne ki élve, oda nem szeretnénk bevinni. 63 éves krónikus beteg, megkapta a kínai vakcinát nagyjából 2 hete, valszeg ott kapta el a vírust is, mert rá pár napra kezdődtek a tünetek, mára lett igazán sz@rul.

Légyszi írjatok, hogy hova lehetne küldene, csakis magán vagy fizetős hely érdekel, Budapesten.

2021. márc. 24. 20:10
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/149 anonim ***** válasza:
42%
Akit fertőzötten oltanak, ő sajnos nagy eséllyel lélegeztetőre kerül. Nem értem miért nem végeznek előtte egy gyorstesztet!? Jobbulást apukádnak:)
2021. márc. 27. 23:05
 82/149 anonim ***** válasza:
30%
#81 Ez butaság!
2021. márc. 27. 23:20
 83/149 anonim ***** válasza:
70%
Egy munkahelyen 10 embert oltottak, előtte jól összefertőzték egymást, 8-an lélegeztetőn kötöttek ki, teljesen egészségesek voltak. Szerencsére hamar meggyógyultak.
2021. márc. 27. 23:30
 84/149 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Voltál bent Apukádhoz? Remélem, már sokkal jobban van.
2021. márc. 28. 19:50
 85/149 A kérdező kommentje:
Szia igen! Apa állapota stabil, már háton fekve lélegeztetik, tegnap óta nagy javulás sajnos nincs, de romlás se. Viszont nagyon jó kezekben van, egy 3 ágyas kórteremre jutott 2 ápoló/nővér, akik végig bent voltak nála 1 órán keresztül. Azt is megtudtam, hogy a SOTE-n, lélegeztetésben a legprofibbak az orvosok, és a 2. hullám alatt míg máshol 40% élte túl a lélegeztetőgépet, addig náluk 70%. Ez az arány azóta kicsit romlott, mert a britt mutáns agresszívabb.:/ Nagyon reménykedünk🙏🏻
2021. márc. 28. 20:57
 86/149 anonim ***** válasza:
100%
Feltétlenül írd meg, amikor majd kiengedik vagy legalább leveszik a lélegeztetőről. Reméljük, minél hamarabb!
2021. márc. 28. 21:06
 87/149 anonim ***** válasza:
100%
Innen már csak jobban lesz. Napról napra regenerálódik a tüdeje, és ugye a gyógyszerek is hatnak amit kap. Jobbulást kívánok! 🌼
2021. márc. 28. 22:33
 88/149 anonim válasza:
100%
Az én édesanyám sem akart a kórházba menni, aztán kihívtuk a 9. Napon a mentőt és bevitte! Egy hosszan tartó lázad,beteg ember nem tud esszerűen gondolkozni! És milyen jól tettük!!! Különben már nem beszélhetnék vele,ha nem kapta volna meg a megfelelő kezelést!
2021. márc. 28. 22:45
 89/149 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Vannak újabb hírek?
2021. márc. 30. 19:32
 90/149 A kérdező kommentje:
Szia, sajnos semmi jó.😭 Ma beszéltem az orvossal, szerinte kicsi az esélye, hogy apa felépül, mert az igaz, hogy kis javulás már volt a tüdejében, viszont még mindig kritikus az állapota és nem sok jót jósolnak neki.😢😢 Ez az alapbetegségei miatt van. Viszont nem reménytelen a helyzet, úgyhogy ameddig van remény, addig hiszünk a gyógyulásban és minden pozitív energiát oda küldünk hozzá.🙏🏻 Csütörtökön megyek be megint a kórházba, remélem, hogy addigra javul az állapota, ha nem is sokat, de legalább egy kicsit, szép lassan.
2021. márc. 30. 20:24
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!