Volt már olyan ismerősötök vagy családtagotok aki elkapta a koronavírust és látszottak rajta a tünetek?
Több is, én is. Sajnos több halott is van, családban, kolléga, barát.
Nekem egyszerűen iszonyú fáradtsággal. 20 percet tudtam fent lenni, nagyon fájtak a szemeim, alig láttam. Két nappal utána jött a láz, majd a köhögés.
Nekem az unokatesóm egész családja elkapta...
Ő 30 éves, csak a szaglását veszítette el. Anyukája 52, Ő napokig feküdt otthon lázas betegként.
Apukája 55 éves, Őt kórházba kellett szállítani, mert alig kapott levegőt és kellett neki oxygén is.
A nagymamája meghalt.
Már a 8. napja döglődöm tőle, és napról napra rosszabb.
Nem tudom mikor lesz vége. :(
Szívesen átpasszolnám valami vírustagadó hülyegyerekre, aki nem tud bulikázni a covid miatt...
Nagymamám. Végig azt mondta, hogy semmi baja nincs, amúgy meg a Covid tünetek után 2 nappal már a lélegeztetőn volt.
Maradt a vírus után szövődménye, a tüdejének már csak picivel kevesebb, mint ¾-ét tudja használni.
Megy az oltásreklám rendesen.
Én nem használtam maszkot, soha nem fertőtlenítettem, mindent megfogdozok a korlátoktól kezdve, a földről is megeszem az ételt ha leesik. Tavaly március óta 3. volt felsőlégúti betegségem. Áprilisban durva volt, az összes többi már enyhébb lefolyású. Az utolsó 3 nap torokgyulladás volt és ennyi.
Aki meg akar dögleni nyugodtan hordja a maszkot, oltassa magát. Egyébként elhiszem, hogy sok a beteg. Mert amilyen megbetegítő dolgokat mond a média tanácsként, az lenne a csoda ha mindenki egészséges lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!