Volt már olyan ismerősötök vagy családtagotok aki elkapta a koronavírust és látszottak rajta a tünetek?
Figyelt kérdés
Hogy vészeltétek át és hogy kezdődtek nála a tünetek?2021. márc. 13. 05:57
11/14 anonim válasza:
Én is elkaptam, nem köhögtem, nem volt lázam,viszont iszonyúan ment a hasam,és fájt. Enni alig birtam, mert elvesztettem az izlelésem és a szaglásom,ilyen kénes büdös illatot éreztem mindig,a másik látványos dolog a haj hullás. Olyan hajam volt mint az oroszlán sörénye, most viszont alig van hajam. 😥Rendesen látszik a fejbőröm, a hajam fele kihullott, csomókban jön ha fésülködök vagy beletúrok a hajamba.Most, ma visszatért a gyilkos hasmenés és hasfájás.Én már nemtudom mi lesz, megint elkaptam volna vagy ez uto hatás,de kivagyok,pedig erős 30 éves nő vagyok.
12/14 anonim válasza:
1 igazolt covidos volt. A családot nem tesztelték.
1 nap láz, torokfájás, fejfájás.
2 nap láz már nem, torokfájás igen, fejfájás már nem.
3 nap enyhe torok kaparás, egyéb nem.
A covidos kezelése: 1db algopyrin(összesen), mikor láza volt, utána semmi.
A családban másnak láza nem volt, csak torokfájás, érdekes módon féloldalas, szaglás anomáliák voltak, egyéb nem.
A covidos a tünetek megjelenése előtti 2 napban, a tágabb családdal is összejött, mert szülinapok voltak, ez kb 40 ember még. Senki nem lett beteg szerencsére. Azóta se. Teszt készült, pozitív lett az illető, 10 nap karantén.
14/14 anonim válasza:
Nálam 7 nap szag és ízvesztés volt, torokkaparással. Kellemetlen, rossz közérzet, de kibírható volt. Apám tüdőgyulladás szerű szövődménnyel feküdt egy hétig, antibiotikum, alig kapott levegőt. A családban volt olyan is, akit nem viselt meg, csak a szagokat és az ízeket nem érezte egy ideig. Mindenkinél más a lefolyása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!