Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » SOS apukám elkapta a koronavír...

SOS apukám elkapta a koronavírust és nagyon rosszul van!(?)

Figyelt kérdés

Levegőt kap rendesen, de nagyon gyenge. Ma összeesett, a földön fekszik, magától fel se bírt állni, csak úgy hogy felemelték. Kórházba semmiképp sem akar menni, biztos benne hogy ott ha lélegeztetőgépre tennék, akkor meghalna.😢 Ebben teljesen egyetértek, hívtam 3 magánkórházat, de sehol sem vállalják. Oxigéntől szerintem jobban lenne, hívtam egy oxigénterápiás klinikát is, de az a szám már ki se csöng. Nagyon aggódunk érte, de a kórházból szerintem sem jonne ki élve, oda nem szeretnénk bevinni. 63 éves krónikus beteg, megkapta a kínai vakcinát nagyjából 2 hete, valszeg ott kapta el a vírust is, mert rá pár napra kezdődtek a tünetek, mára lett igazán sz@rul.

Légyszi írjatok, hogy hova lehetne küldene, csakis magán vagy fizetős hely érdekel, Budapesten.

2021. márc. 24. 20:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/149 A kérdező kommentje:

#9 igen, szedte.

Valaki kérdezte, orvos nem látta, próbáljuk elérni a házi orvosát.

2021. márc. 24. 20:20
 12/149 anonim ***** válasza:
89%

#8: Az jobb, ha otthon végignézitek, ahogy megfullad?

Akkor legalább vegyetek szaturációmérőt, és ha gáz van, akkor kórház!

Nem teszik rögtön lélegeztetőre, ha légzéstámogatás kell, maszkkal indítanak.

2021. márc. 24. 20:20
 13/149 anonim ***** válasza:
84%
Ennek otthon biztos rosszabb vége lesz.
2021. márc. 24. 20:21
 14/149 anonim ***** válasza:
78%
Mindenképpen kórházba kellene mennie, ha valóban súlyos tüneteket produkál! Úgy tudom, hogy azért ilyen magas a lélegeztetőgépen elhunytak száma, mert túl későn teszik rá, vagy veszik le az embert. Kórházban több esélye van szakemberek között túlélni, mint otthon!
2021. márc. 24. 20:21
 15/149 anonim ***** válasza:
58%
9. Vagyok tenyleg hivjstok mentot,ez nagyon nem jatekysiman lehet tudoemboliaja is,es meghalhat, a mentos tud segiteni, tudom h nagyon felelmetes de mem hagyhatjatok h rosszabb legyen
2021. márc. 24. 20:22
 16/149 anonim ***** válasza:
58%
2 hete kapta meg az oltást, és azóta igazoltan koronás lett? Nem értem.
2021. márc. 24. 20:24
 17/149 anonim ***** válasza:
82%
Igazoltan vírusos beteg?
2021. márc. 24. 20:25
 18/149 anonim ***** válasza:
28%
Nem akarok k-csög lenni, de nem furcsa az egész kérdés? Volt már egy hasonló stílusú.
2021. márc. 24. 20:27
 19/149 anonim ***** válasza:
85%

Elkaphatja ugy is a betegseget,nem attol ved az oltas, hanem a sulyos kimeneteltol, viszont kell ido,mire kialakul a vedettseg es az sem ketto nap, hanem 1-2-3 het.

Szoval siman elkaphatta.

A tudoemboliat meg azert irtam,mert siman lehet es az eletveszelyes.

2021. márc. 24. 20:27
 20/149 A kérdező kommentje:
Igen igazoltan vírusos beteg! Voltak kint nálunk tesztelni, gyógyszert írt fel a házi orvosa. Simán elkaphatta, mert nagyon sokan voltak a rendelőben. Kb 2 hete csütörtökön kapta meg, rá 3 napra már voltak tünetei. Anyukám is elkapta, ő jobban van már, rajta előbb kijöttek a tünetek. Az is lehet, hogy tőle kapta el. Nem tudjuk, de ez most nem is lényeges. Aki nem hiszi el, az legyen szíves ne szóljon hozzá, ígyis borzasztó ez az egész.
2021. márc. 24. 20:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!