Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » SOS apukám elkapta a koronavír...

SOS apukám elkapta a koronavírust és nagyon rosszul van!(?)

Figyelt kérdés

Levegőt kap rendesen, de nagyon gyenge. Ma összeesett, a földön fekszik, magától fel se bírt állni, csak úgy hogy felemelték. Kórházba semmiképp sem akar menni, biztos benne hogy ott ha lélegeztetőgépre tennék, akkor meghalna.😢 Ebben teljesen egyetértek, hívtam 3 magánkórházat, de sehol sem vállalják. Oxigéntől szerintem jobban lenne, hívtam egy oxigénterápiás klinikát is, de az a szám már ki se csöng. Nagyon aggódunk érte, de a kórházból szerintem sem jonne ki élve, oda nem szeretnénk bevinni. 63 éves krónikus beteg, megkapta a kínai vakcinát nagyjából 2 hete, valszeg ott kapta el a vírust is, mert rá pár napra kezdődtek a tünetek, mára lett igazán sz@rul.

Légyszi írjatok, hogy hova lehetne küldene, csakis magán vagy fizetős hely érdekel, Budapesten.

2021. márc. 24. 20:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/149 A kérdező kommentje:
Végül kihívjuk a mentőket. Kap levegőt, de folyamatosan elalszik, nagyon gyenge, beszélni is alig tud.
2021. márc. 24. 20:39
 22/149 anonim ***** válasza:
79%

Istenem

Nagyon drukkolok nektek

2021. márc. 24. 20:48
 23/149 anonim ***** válasza:
56%
Nem az hogy nem hiszi el az ember, hanem arról van szó hogy érdekes ez az egész az oltásokkal. Jobbulást kívánok!
2021. márc. 24. 20:53
 24/149 anonim ***** válasza:
77%
Jobbulást! Mellesleg az oltás hetekkel később alakít ki védelmet...
2021. márc. 24. 21:03
 25/149 anonim ***** válasza:
39%
Fél órával hamarabb kellett volna hívni a mentőket, nem itt szórakozni...
2021. márc. 24. 21:09
 26/149 A kérdező kommentje:

#25 nem itt szórakoztam. Tesóm felhívta a tudakozót, én meg közben ide kiírtam egy kérdést, hogy minél több véleményt kapjunk. Tudod, nem olyan egyszerű kihívni a mentőket, ha valaki foggal körömmel védekezik ellene. Kifejezetten ez volt a kérése, hogy ne, ezért próbáltam magánkórházba betenni. Először azt mondtuk neki, hogy az ügyeletet hívtuk ki hozzá.

Többieknek köszönöm a kedves válaszokat. Kijött a mentő, apum kapott azóta oxigént és jobban lett, azt mondta a mentős hogy kevés volt az oxigén a vérében, ezért esett össze és volt nagyon gyenge. Rátettek az oxigénmaszkot, de otthon nem hagyhatják a palackot, úgyhogy be kellett vinni őt is. Hálistennek meg tudtuk győzni, már úton vannak.😢 Aggódom.

2021. márc. 24. 21:25
 27/149 anonim ***** válasza:
88%
Most már jó kezekben lesz. Nem lesz baj. Nyugodj meg picit. Sokan vannak most kórházban, és szépen meg gyógyulnak. Még a 90.éves szomszédom is kigyógyult!
2021. márc. 24. 21:55
 28/149 anonim ***** válasza:
93%
Jobbulást neki.
2021. márc. 24. 23:03
 29/149 anonim ***** válasza:
75%
Mennyi a szaturációja? Otthon még mindig nagyobb esélyjel hal meg mint a kórházban, az a baj így mégjobban súlyosbodhat az állapota. A korházban is lehet talán kérni a gépre kerülés halasztását, de arra akkor teszik, ha anélkül már nem igazán maradna életben. Tehát igen, gépen lévők nagy része meghal, de azok már nem is elnének, ha nem lennének rajt, tehát egy utolsó utáni esély.
2021. márc. 24. 23:34
 30/149 anonim ***** válasza:
77%
Bocsi nem olvastam az utolso valaszod. De ha szatut se tudtok otthon merni, akkor nagysagrenddekkel jobb helyen van a korhazban.
2021. márc. 24. 23:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!