Akik Magyarországon nem adatnák be az covid-oltást, azok legtöbbjének orvosi, biológus és hasonló egyetemi végzettsége van vagy max. középiskolát végzettek?
Bizonyítottan az alacsonyabb végzettségűek nem hisznek a járványban. Nekik túl bonyolultak a tudományos értekezések erről. Ők leragadtak ott még márciusban, hogy ez csak egy kis nátha. Bármi ennél bonyolultabb írás jelenik meg, az már meghaladja a képességeiket. Legtöbbjük funcionális analfabéta. Ismerek személyesen is néhányat, konkrétan a 8 elemit alig végezték el. Diplomás ismerettségi körömben mindenki komolyan veszi a dolgot.
Hogy beadatja-e magának az oltást, vagy nem az meg attól függ, hogy a mellékhatásoktól vagy a vírustól tart-e jobban. Az idősebbek és a betegek, nyilván a vírustól tartanak jobban, a fiatalok meg a mellékhatásoktól.
Bár elég sokan belehaltak a vírusba, azt még nem hallottam, hogy az oltásba belehalt volna bárki. Pedig már elég sokan megkapták, és egy kis bőrpíron kívül más bajuk nem lett. A covid sajnos hosszú távú egészségkárosodást is okozhat.
Szóval nem is értem az oltásellenes hisztit. De nem is baj, úgysem jut mindenkinek. Elég, ha az elit be van oltva.
83. egyetértek, miért kell állandóan hazudni?
74
Jaj maradjál már! A "kérdéseid" csak arról szólnak hogy állandóan hülyének állítsd be azokat akik nem akarnak oltatni. Ezért is felesleges vitatkozni veled, mert mindig az lesz a vége hogy te okos vagy én meg csak egy hülye oltásellenes. És ez a huszadik kérdésednél is így lesz...
88
Persze húzzál már a fact-checkelgetős nénikédbe! Mindent ki lehet magyarázni. Mond az élő adásban összecsukló beoltott nővért látta már valaki? Hol van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!