Akik Magyarországon nem adatnák be az covid-oltást, azok legtöbbjének orvosi, biológus és hasonló egyetemi végzettsége van vagy max. középiskolát végzettek?
Én akikről tudom, hogy nem oltatnának:
- Én: egyetemi diploma
- Édesanyám: főiskolai diploma
- Húgom: egyetemi diploma
- Barátnőm: egyetemi diploma
Akiről tudom, hogy oltatna:
- Nagymamám: Érettségi
19. Az jó, mert az oltásról is tele van tájékoztatóval a net, azaz miután azt elolvasod, ezek szerint gond nélkül beadatod, hiszen a gyógyszereket is beveszed csak mert van mellettük egy kis papírdarab. A covid vakcinákról/-hoz sokkal alaposabb, részletesebb tájékoztatók vannak, mint egy gyógyszer mellé csomagolt kis papírdarab. Még a tesztelésről is van leírás!
21. már írtam, hogy Soros fizet, nagyon nehéz volt ezek után kitalálnod...
#18 olvastam az apróbetűs részedet.
Pont ezért írtam, mert NEM gondolják ezt az emberek, csak néhányan.
"Az jó, mert az oltásról is tele van tájékoztatóval a net"
Igen,és döntöttem. NEM.
#23 akikről meg én tudom hogy beoltatnák magukat;
Idősek, krónikus betegek, idős családtagjukat féltők. A végzettségük vegyes.
Nem ez számít, hanem hogy azt gondolja-e magáról hogy neki fontos vagy azt hogy nem az.
27. akkor ismét ott tartunk, amit írtam, hogy "természetesen soha semmilyen forrást, vagy akár csak a saját érthetően megfogalmazott véleményüket se képesek leírni, csak annyit, mint egy makacs gyerek: "veszélyes mert csak".".
Gyógyszert beveszed, mert ott van mellette a tájékoztató, oltást nem, akkor se ha ott van mellette egy sokkal részletesebb tájékoztató...
"gyógyszereket is beveszed csak mert van mellettük egy kis papírdarab"
Ja csak egy gyógyszer vizsgálása, és tesztelése évekig eltart.
Itt csak hónapok voltak a tesztelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!