Akik Magyarországon nem adatnák be az covid-oltást, azok legtöbbjének orvosi, biológus és hasonló egyetemi végzettsége van vagy max. középiskolát végzettek?
"Szerintem lesúlytó lenne ha megtudnánk. "
súLYtó... az.
"...akinek fogalma sincs arról se, hogy mi van az oltásban"
Látod tesó itt van az eb elhantolva. Nem vagyok hajlandó olyasmit beadatni magamnak amiről azt sem tudom hogyan hat és mit művel a szervezetemben. Ha te igen akkor rendkívül ostoba ember vagy a diplomáid számától függetlenül.
Kérdező
Attól mert valaki nem akarja beoltatni magát még nem fog egyből sem oltásellenessé válni, sem az tolni hogy veszélyes ez az oltás.
A legtöbb ember csak nem gondolja hogy neki szükséges lenne. Pont mint a többi választható védőoltásnál.
így van, az influenza ellenit is beadathatnám magamnak 20 éve mégse tettem 1x se.
nem kell. minek.
"Vagy azokban tudod, hogy mi van, hogyan hat és mit művelnek a szervezetedben?"
Igen, van mellette tájékoztató és tudok olvasni.
ÉN nem mondom hogy veszélyes (tőlem lehet az is), én leszarom ahogy van, és be nem adatom ha agyonvernek se.
mert NEM és PONT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!