Akik nyáron szórakoztak, és a Balatonra jártak, most hogy számolnak el a lelkiismeretükkel?
2 es.fiatalok is halnak meg benne.volt amelyik makk egészséges volt.
A kérdésem a kérdezőhöz mikortól lenne büntethető?Ha kimozdult otthonról találkozni valakivel akkor is vagy balatonkázás többes rendezvényekntől.Egyáltalán hol a határ?
Hogy ki hogy számol el a lelkiismeretével, annak ajánlom az alábbi írást, amit olvastam a minap:
"A 16 éves kamasz lányom az elmúlt 10 napban a második idegösszeomlást kapta! Megállíthatatlanul zokog és nem tudok rajta segíteni!
Az osztályfőnök az iskolapszichológushoz irányított.
Tv-t és híreket már nem nézünk, de az internetről mindenben képben van, a legutolsó sokk az Orbán-féle bejelentés, maradnak a korlátozások januárig....
Az online oktatásba belebuktam/belebuktunk a gyerekkel együtt mentálisan. A monitorral beszél és bámulja a képernyőt napi 7-8 órán át.
Zokog és nem tudja megfogalmazni, hogy mi fáj.
Mindene fáj, minden fáj, az élete fáj - ezt mondja.
A barátok, tanárok, közösség, a napi rutin hiánya, hogy felöltözik, utazik, emberek között van, kinyírta a kamasz lelkét.
Azt zokogta az előbb ordtíva: "tudom, hogy sosem lesz vége!"
Most a paplan alá bújt, ott zokog.
És nem tudom azt mondani neki: "Kislányom, csak január 11-ig kell kibírni és elmúlik és rendbejön minden".
Mert tudja már ő is, pedig még gyerek, hogy nem jön rendbe!
Rohadjon meg az összes gyerekgyilkos, mentálisan, lelkileg megnyomorító fasiszta elmebeteg, aki abban leli örömét, hogy gyermekeket (is) kínoz! Vagy épp közönnyel nézi, ahogy kinyírja a gyerekkorukat, a fiatal életüket!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!