Akik nyáron szórakoztak, és a Balatonra jártak, most hogy számolnak el a lelkiismeretükkel?
Figyelt kérdés
Soha nem látott mértékben tombol a koronavírus, és ez lesz még sokkal rosszabb is. Ez egyértelműen azoknak köszönhető, akik nyáron nem voltak képesek otthon maradni, hanem bulikáztak, a Balatonba fürcsiztek, moziztak. Ezek az emberek most mit éreznek? Hogy képesek egyáltalán tükörbe nézni? Minden egyes elfogyasztott korsó sörrel, meg fürdőzéssel rengeteg ember megbetegedéséhez és halálához járultak aktívan hozzá. Az én szememben legalábbis ez elfogadhatatlan. Eljuthatunk vajon odáig, hogy ezek az emberek akár a büntetőjogáltal is felelősségre legyenek vonva?2020. szept. 6. 16:35
21/39 anonim válasza:
Nem volt tilos elmenni a Balatonhoz. Tavasszal volt kijárási korlátozás. Ha valamit nem tilt a törvény, hogyan lehetne büntetni?
22/39 anonim válasza:
Csak a kérdező Istennek érzi magát!
23/39 anonim válasza:
Én összesen egy hónapig voltam Olaszországban, összevont szabival meg máskor bevállalt tuloraval. Nekem életem legjobb nyara volt, aranybarnan és kipihenve várom az őszt meg ezt az újabb hisztit. Te meg végig rettegted. :D nincs lelkifurkám.
24/39 anonim válasza:
Nézzetek utána ennek: Milgram-kísérlet, sokmindet elárul a dolgok miértjéről.
25/39 A kérdező kommentje:
A többezres új fertőzöttel, és a napi százas nagyságrendű halálesettel újra aktuálissá vált ez a kérdés. Már megint igazam lett.
2020. okt. 31. 12:57
26/39 anonim válasza:
neked elgurult a gyógyszered? látod balatonra kellett volna menned neked is kikapcsolódni
27/39 anonim válasza:
"most hogy számolnak el?" - -zsebszámológéppel
28/39 anonim válasza:
19eske 500-600 estnél akarva sem tudnak többet felmutatni? Ma 4000 volt és lesz ez rosszabb is. Kérdező a válaszom. Az emberek önzőek. Nem érdekli őket. Megdögölhet felőlük mindenki csak nekik egy percig se legyen kényelmetlenségük. Nincs lelkiismeretfurdalásuk egy percig sem. De azért egy kicsit átestél a ló tuloldalára mert itthon nyáron nem volt még járvány és elővigyázatosan nyugodtan el lehetett utazni és kicsit kikapcsolódni belföldön. A külföld részé az más tészta de amint látod sokan egy maszkot sem képesek felhúzni pedig milyen kis dolog. De nehogy már neki kellemetlen legyen, meg nem trendi stb. Én azt javaslom vigyázz magadra meg a szeretteidre, ne hallgass híreket és ne olvasd a vírustagadók hozzászólásait mert a jarvány végére be fogsz golyózni. Keress valami elfoglaltságot ami kikapcsol....aztán hátha az értelmesebbje marad meg a végére. :D
29/39 anonim válasza:
És azok hogy számolnak el a lelkiismeretükkel, akiknek a pánikolása miatt tönkrementek a kis cégek, vállalkozások, akik miatt emberek vesztették el a megélhetésüket és a szabadságukat? Akik most azt hiszik hogy hősök, holott csak gondolkodni is lusta emberek, akik az ördög parancsát hajtják végre.
30/39 anonim válasza:
Tengerparton nyaraltam 2x 1-1 hetet. Szuper volt. A Balatonra nem járok, mert egy retek. Mégis miben lett igazad? Neked fizetnek azért, hogy itt rinyálj? Influenza idején is ekkora hoppárét szoktál rendezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!