Akik nyáron szórakoztak, és a Balatonra jártak, most hogy számolnak el a lelkiismeretükkel?
Ezt a hülyeséget... Mit gondolsz, mi lesz? Majd közlik, hogy akik lementek a Balatonra, azok bűnösök, x összeg pénzbírság jár nekik? Vagy rögtön x év a börtönben? Életfogytiglan esetleg? Halálbüntetés?
Egyébként sem értem, miért hisztiznek az emberek egy olyan víruson, aminek a 80%-a tünetmentes. Ez az idősekre veszélyes, ők meg nem a Balatonon szórakoznak.
Bocs, te "hallod" magad? Jézus. Elkezdtem írni egy szöveget, de inkább kitöröltem, mert nem éri meg. :D Zárkózz be, húzd le a redőnyöket.
Komolyan kell venni, de te tényleg kicsit át estél a ló túloldalára.
Köszönöm szépen érdeklődésedet, de az én lelkiismeretem nyugodt annak ellenére, hogy voltam augusztus elején Németországban, augusztus közepén Balatonon, augusztus végén meg gólyatáborban, mert én nem látogatok napi szinten a veszélyeztett korosztályba tartozó személyeket, így ha elkapnám, és továbbadnám, akkor olyanoknak adnám tovább, akiknek kutya baja sem lesz tőle, vagy legfeljebb belázasodik 1 hétre. (Gólyatáborban mint utólag kiderült, volt egy covidos résztvevő, ha tovább is adta nekem, akkor sem tudnék rá haragudni, mert előbb vagy utóbb úgy is elkapnám valahonnan ezt a vírust...)
(Személy szerint egy felfújt lufinak gondolom ezt a hisztériát, nem érzem azt, hogy minket fiatalokat kéne korlátozni, akiknek gyakorlatilag semmi bajunk nem lesz tőle, inkább az idősebb korosztályt kéne védeni, akiknek lehet, azoknak elrendelni a távmunkát, egész egyszerűen nonszensz, hogy az 50 éves szüleimet berángatják dolgozni, addig meg minket fiatalokat meg egyetemen lehet, hogy rövidesen elküldenek távtanításra...)
Milyen járvány tombolásról beszélsz?
Pár száz eset az nem tomboló járvány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!