Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hány éves vagy és hány tömött...

Hány éves vagy és hány tömött (/lyukas) fogad van?

Figyelt kérdés

Nagyon kíváncsi vagyok, mi magyarok hogy állunk ezen a téren és természetesen arra is, hogy a saját fogaim az átlaghoz képest milyenek :)

Köszönök szépen minden választ! :)

2014. ápr. 25. 10:04
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
De nem januárban update-eltél minket, hagytál izgulni ezen majdnem egy teljes évet!! 2023 januárjában várjuk az újabb beszámolódat a fogaidról. Remélem a karácsonyi sütik nem kezdik ki.
2022. nov. 17. 07:16
 52/59 tutinincsilyennév ***** válasza:

bocsi elfelejtettem idén januárban updatelni nehéz év volt, na majd mindjárt jön a következő január, addig remélem változatlan marad a helyzet.

Nekem semmi nem kezdni ki, egyedül a sör ha több óráig nem mosok utána fogat, érzékenyebbé válik egy napra.

addig is sok fogmosást!

2022. nov. 18. 15:01
 53/59 anonim válasza:
27/L 2 tömött fogam van. Plusz elől az alsò fogam szèlén fogpòtlàs 5 ève, mert kitörött pàr alkalomnyi elektromos fogkefe hasznàlata utàn. Nekem nem jött be. Klasszikusat hasznàlok.
2023. dec. 21. 14:02
 54/59 tutinincsilyennév ***** válasza:
bocsi, újabb update 39 éves vagyok, és még mindig nincs lyukas fogam, sose volt, mind megvan. Fogszabályzóra sem volt soha szükségem, ezt minden évben muszáj leírnom, gondolom észrevettétek :D
febr. 3. 17:30
 55/59 anonim ***** válasza:
Én a 16-os vagyok, immár 32 évesen, nekem sajnos lett még egy lyukas, illetve nem vészes, csak barázdazárás kellett, úgyhogy 4 tömött fogam van már. De Tutinincsilyennév neked gratu a fogaidhoz így 10 év után is :D
febr. 4. 09:08
 56/59 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek az eddigi válaszokat! 😃 közben 2020-ban fogorvossá váltam, így extrán érdekesek számomra az adatok.
febr. 4. 09:28
 57/59 anonim ***** válasza:
Hát ez szuper, gratulálok! Sok sikert a munkádhoz :)
febr. 4. 10:27
 58/59 tutinincsilyennév ***** válasza:

Őszintén gratulálok :) ez egy kiváló szakma!

Azt hittem az eredeti kérdező örökre elveszett, és soha nem fogja olvasni ezeket fél évnél tovább.

Arra sem sem számítottam fogorvosnak készülő tesz fel ilyen kérdést.

Évek óta kutatom hogyan lehet megőrizni a fogak tökéletes állapotát mint a sajátomat.

Mint tudjuk nem csak a fogmosáson és a genetikán múlik.

Nekem azóta vannak tippjeim.

febr. 5. 00:47
 59/59 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Engem is érdekelt mi a helyzet magyar viszonylatban mert a fogorvos nem túl bíztató dolgokat mondott a férjemnek. Nekem sincs se tömött se szuvas, nem kellett soha kihúzni, nem is nagyon fogkövesedik, nem kellett soha fogszabályzó....az ismerőseim viszont kínlódnak a fogaikkal... nem tudom honnan örököltem mert a családban is vannak gondok de remélem a gyerekeim is ezt öröklik majd.

okt. 25. 10:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!