Hány éves vagy és hány tömött (/lyukas) fogad van?
Nagyon kíváncsi vagyok, mi magyarok hogy állunk ezen a téren és természetesen arra is, hogy a saját fogaim az átlaghoz képest milyenek :)
Köszönök szépen minden választ! :)
Jajj ennek nagyon örülök! :)
Gondolom téged is jutalmaz a megkönnyebbülés érzése... :)
Többiek pedig tessék példát venni!!! :)
Sajnos nekem is rosszak a fogaim.
Eddig 5 fogamat húzták ki, így foghíjas vagyok. Bár tömött fogam nincs, de a két felső bölcsességfogam rossz állapotban van. Ki kéne húzatni, de rettegek tőle.
Van egy alsó fogam amin nincs luk, de néha úgy érzem belül valami nem oké, mert nagyon ritkán de fájni szokott. Emellett fogköves is pár fogam.. Pedig minden nap mosok fogat..
42/N
25 L, 5 + 4 nemsokára.
5 van eddig még gimis koromban tömték mindet, azóta nem voltam, de nemrég érzékeny lett pát a hidegre, úgyh jövő héten jön még 4 tömés (legalább nem nagyok, de még ezt is megéreztem). Ezen kívül az első fogam félkörívben le van törve (iskolai baleset), ezt még gyerekkoromban pótolták ki, szóval nem látszik.
Hozzáteszem a családban nem igazán szerencsések az emberek fogügyileg, azért egy gyökérkezelést nagyon szeretnék elkerülni, inkább jöjjön most a tömés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!