Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hány éves vagy és hány tömött...

Hány éves vagy és hány tömött (/lyukas) fogad van?

Figyelt kérdés

Nagyon kíváncsi vagyok, mi magyarok hogy állunk ezen a téren és természetesen arra is, hogy a saját fogaim az átlaghoz képest milyenek :)

Köszönök szépen minden választ! :)

2014. ápr. 25. 10:04
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:

Jajj ennek nagyon örülök! :)

Gondolom téged is jutalmaz a megkönnyebbülés érzése... :)

Többiek pedig tessék példát venni!!! :)

2014. máj. 26. 12:44
 32/59 anonim ***** válasza:
egy fogam széttört, ezért ki kellet húzni :( 6 szuvas fogam van, jövő héten tömnek 2-t.
2014. máj. 27. 11:19
 33/59 anonim ***** válasza:
és 18 éves vagyok
2014. máj. 28. 12:32
 34/59 anonim válasza:
Koszi :) Es meg frissiben, a helyzethez es rendelohoz akklimatizalodva gyorsan be is tometem azt az egy picit lyukast. Mig nem melyed el a lyuk. A doki szerint gyorsan meglesz es nem tunik komolynak. Egyuttal a fogkovet is leszedetem. Eeees...ezentul felevente el fogok menni fogorvoshoz. Nem 20 :)
2014. máj. 30. 19:05
 35/59 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem is rosszak a fogaim.

Eddig 5 fogamat húzták ki, így foghíjas vagyok. Bár tömött fogam nincs, de a két felső bölcsességfogam rossz állapotban van. Ki kéne húzatni, de rettegek tőle.

Van egy alsó fogam amin nincs luk, de néha úgy érzem belül valami nem oké, mert nagyon ritkán de fájni szokott. Emellett fogköves is pár fogam.. Pedig minden nap mosok fogat..

42/N

2014. máj. 30. 20:07
 36/59 anonim ***** válasza:

25 L, 5 + 4 nemsokára.

5 van eddig még gimis koromban tömték mindet, azóta nem voltam, de nemrég érzékeny lett pát a hidegre, úgyh jövő héten jön még 4 tömés (legalább nem nagyok, de még ezt is megéreztem). Ezen kívül az első fogam félkörívben le van törve (iskolai baleset), ezt még gyerekkoromban pótolták ki, szóval nem látszik.

Hozzáteszem a családban nem igazán szerencsések az emberek fogügyileg, azért egy gyökérkezelést nagyon szeretnék elkerülni, inkább jöjjön most a tömés :)

2014. jún. 3. 14:58
 37/59 A kérdező kommentje:
No, nálam is változott az arány...6/32 :(
2014. jún. 16. 19:18
 38/59 anonim válasza:
25 vagyok és 5 tömött fogam van, abból az egyik gyökér kezelt, mert nem mentem időben a dokihoz. Azóta nagyon figyelek erre!
2014. jún. 27. 08:19
 39/59 anonim ***** válasza:
Szerencsére minden fogam szép, semmi szuvasodás...21/N :)
2014. szept. 11. 18:52
 40/59 anonim ***** válasza:
Nekem sincs se lyukas, se tömött, 21/L. Kapaszkodj meg, nagyapám 84 éves és egy tömött foga volt életében eddig...
2015. máj. 11. 21:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!