Hány éves vagy és hány tömött (/lyukas) fogad van?
Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok, mi magyarok hogy állunk ezen a téren és természetesen arra is, hogy a saját fogaim az átlaghoz képest milyenek :)
Köszönök szépen minden választ! :)
2014. ápr. 25. 10:04
1/59 A kérdező kommentje:
...és hogy korrekt legyek:
22 éves vagyok és 5 tömött fogam van.
2014. ápr. 25. 10:08
2/59 anonim válasza:
Nincs tömött és lyukas sincs. 16 éves vagyok.
3/59 anonim válasza:
27 vagyok, két tömött van, és lesz még egy, egy héten belül.
4/59 anonim válasza:
30 éves vagyok és 1 tömött fogam van.
5/59 anonim válasza:
42 éves vagyok, nincs tömött fogam, de van két rossz bölcsességfogam, és 3 fogam hiányzik, mert kihúzták.
6/59 anonim válasza:
30 vagyok és 2 van ami be van tömve de lyuk nem volt csak kezdeteleges szuvasodás, még akkor tettek bele kis tömést hogy ne lyukadjon ki igy érzéstelenitö sem keleltt mert csak a felszinét megtisztitották és tömték. Van egy 46 éves ismerösöm akinek még ennyi sincs, soha nem volt még lyukas foga, de ez nagyon ritka. Szerencsére nekem is jó fogaim vannak ilyen szempontból (pedig a szüleimnek nem), viszont én megszenvedtem a fogváltást, a tejfogaim 70%-át húzni kellett mert nem estek ki maguktól mert nem szivodot fel a tejfogak gyökere.
7/59 anonim válasza:
29 és még szerencsére 1 sem. nincsenek bölcsességfogaim, mert rossz helyzet miatt ki kellett műteni őket még kinövés előtt. de tapasztalataim szerint én a mázlista kategória vagyok (tesóimnak sincs lyukas foguk és szüleimnek is minden foguk megvan csak pár tömés van), a családomon kívül a környezetemben mindenkinek van lyukas foga.
8/59 anonim válasza:
21 vagyok,nincs se lyukas,se tömött fogam..(még:))
9/59 anonim válasza:
38 vagyok és 7 tömött fogam van.
10/59 A kérdező kommentje:
Ahogy látom, eddig a szerencsésebbek írtak, kezdem rosszul érezni magam a saját szerencsétlen fogaim miatt :( :)
2014. ápr. 25. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!