Hány éves vagy és hány tömött (/lyukas) fogad van?
Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok, mi magyarok hogy állunk ezen a téren és természetesen arra is, hogy a saját fogaim az átlaghoz képest milyenek :)
Köszönök szépen minden választ! :)
2014. ápr. 25. 10:04
41/59 anonim válasza:
27 éves vagyok. Eddig két fogamat tömtek amalgámmal, de már éve óta nem voltam fogorvosnál. Most megyek majd a rendelőbe mert két fognyaki szuvasodás már biztos van és le akarom szedetni a fogköveimet. Így már 4 fogam tuti tömve lesz és félek, hogy találnak még párat:(
42/59 anonim válasza:
17 éves (fiú)vagyok és nincs egy tömött/lyukas fogam sem.
43/59 tutinincsilyennév válasza:
32 éves vagyok, fogorvossal ellenőrizve lett, nincs lyukas fogam, sem tömött és nem is hiányzik, sem fogkő.
Attól hogy nem fáj, nem látjátok, még lehet van lyukas fogatok, ezt majd a fogorvos megmondja.
Egyszer mosok fogat naponta, a sok feldolgozott szemét kajától lyukad ki a fogatok, hiába mosol fogat tízszer.
Multivitamin komplex segíthet.
Ne igyál üdítőt soha.
44/59 anonim válasza:
Bár a kérdés,már régebbi,azért leírom. Nekem 1 tömött fogam van, a többi eddig egészségesek.Remélem ez így is marad.18/L Ja és nekem 28 fogam van,mert a bölcsességfogaim nem nőttek ki.
45/59 tutinincsilyennév válasza:
33éves vagyok és még mindig nincs lyukas fogam? Az normális?
Jó fogkefe a titka a jófogaknak, alapos fogmosás, nem félperces, egy béna féléves fogkefével.
Hulljon ki, ha nem így csinálsz!
46/59 tutinincsilyennév válasza:
34 vagyok 32 egészséges foggal ez normális? Se lyuk se tömés semmi.
47/59 anonim válasza:
Ezt minden évbe be fogod ide böfögni te nagyokos?
48/59 tutinincsilyennév válasza:
35 vagyok tehát újabb év írhatok, 32 fog, nincs lyukas vagy tömött, se fogkő.
49/59 tutinincsilyennév válasza:
36 éves vagyok, 32 fogam van, nincs lyukas vagy tömött, se fogkő csak egyszer mosok fogat egy nap.
50/59 tutinincsilyennév válasza:
37 éves vagyok és még mindig nincs se tömött se lyukas fogam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!