Hány éves vagy és hány tömött (/lyukas) fogad van?
Nagyon kíváncsi vagyok, mi magyarok hogy állunk ezen a téren és természetesen arra is, hogy a saját fogaim az átlaghoz képest milyenek :)
Köszönök szépen minden választ! :)
11 tömött fogam van, 1 gyökér kezelt
22 éves vagyok
Huhh... én nem vagyok ilyen szerencsés sajnos... rossz gének. :S
Lyukas fogam nincs, félévente ellenőriztetem a fogaimat, plusz ha valamit észreveszek...
Már csak 26 fogam van, ebből 1 műfog, 1 korona, 13 tömött.
41 évesen...
41 éves vagyok, sajnos rossz fogakat örököltem. A szüleimnek is rossz foguk volt.
Nekem pechemre mind a 4 bölcsesség fogam kijött, ebből kettő alsót kihúzták. 2 felső bölcsességfog kihúzásra vár. 5 fogam hiányzik. Tömött fogam nincs, mivel az 5 hiányzó fogam volt annak idején gyökér kezelve és tömve.
Jelenleg pénzem sincs, hogy a hiányzó fogakat pótoljam.
13-as, köszönöm az állapotfrissítést! :D és persze gyors gyógyulást kívánok a húzás után! :)
Azoknak is köszönöm, akik eddig válaszoltak, azt hiszem a középmezőnybe tartozom és úgy tűnik sokkal pozitívabb a magyarok hozzáállása a fogaikhoz, eddig azt hittem, nemtörődömök vagyunk... :)
(vagy csak nem szólnak hozzá? :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!