Hány éves vagy és hány tömött (/lyukas) fogad van?
Nagyon kíváncsi vagyok, mi magyarok hogy állunk ezen a téren és természetesen arra is, hogy a saját fogaim az átlaghoz képest milyenek :)
Köszönök szépen minden választ! :)
8 tömött fogam van. (Eléggé ilyen a családi gén, sajnos:/)
5 fogamat kihúzták, fogszabályzó miatt, viszont volt egy plusz fogam, tehát 28 fogam van így is. :D
Lehetséges, hogy van egy lyukas fogam, mert evés közben 1-2 napja fáj.
18/L
23-as.
Nagyon nagyon gyorsan menj el fogorvoshoz! :(
Ez nem játék, az életedet fogják megkeseríteni ezek a rossz fogak. Ne egy ilyen apróságon múljon a boldogságod!
Minél tovább halogatod, annál hatalmasabbra nő a félelem...úgyhogy tessék venni egy nagy levegőt és felhívni azt a fogorvost! :)
Mikor már fáj, túl késő.
20 éves 3 tömött 1 húzott(elbaszták a tömést)
3 pici lyukas van most
egy nap 2x mosok fogat mégis kilyukadtak
fogorvost én is utálom
28. Vagyok.
Nagyon nagy levegot vettem,elmentem fogorvoshoz, szo szerint folyt a tenyeremrol az izzadsag mig tekefonon leegyeztettem az idopontot. A szekben elkezdtem sirni. Aztan mikor megnyugodtam,kiderult h csak fel kell vagni az inyemet a fogamrol,hogy rendesen ki tudjon bujni. Kiderult hogy nem is olyan rossz a fogam mint hittem es megdicsertek milyen szepek,szep allaptban vannak,kar hogy 1 hianyzik,ahogy egy utanam szolo megfogslmazta elszurtak a tomest,muszaj volt kihuzni. A kezeles nem fajt,szurhatnak,vaghatnak,uthetnek,mig nem a fogam bantjak,es ez nem az volt. De mivel erot vettem magamon,pokoli nehez volt,talan most nem halogatom,azt a felso pincur lyukat betometem,tenyleg,mert igazad van,nem szabad megvarni hogy fajjon!!!!!!!Ez 30 eves fejjel tudatosult..pfff. Ja es nem szabad naponta tobbszor fogat mosni,lekoptatja a zomancot,ezert romlik. En csak este szoktam. A kornyezetemben aki 2x mos,mindenki tele van tomott,lyukas fogakkal. A gyerekeimnek sem engedem. Koszi a biztatast,enelkul meg mindig cidriznek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!