Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől dagad fel az ember...

Mitől dagad fel az ember arca, ha lyukas az egyik foga, mi okozza?

Figyelt kérdés
+nyilaló fájdalom
2009. dec. 11. 21:19
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%
Ok!
2009. dec. 11. 23:39
 52/56 anonim ***** válasza:
100%

A Dalacint fogorvos is felírhatja. Nekem is ő írta fel, mert ugyanebben a helyzetben voltam mint te, csak a fogamon sajnos már ez sem segített, ugyanolyan dagadt maradt és ugyanúgy fájt, mint előtte. Nekem sajnos gyulladtan is muszáj volt kihúzni, mert a röntgenen látszódott, hogy szinte kocsonyásodott a foggyökerem. És hiába kaptam két érzéstelenítő szurit plusz lidocaint, fájt. De túl lehet élni és óriási megkönnyebbülés, hogy elmúlt a fájdalom. Azt mondom megéri az a maximálisan fél óra szenvedés a fogdokinál, mint a hetekig tartó őrjítő fájdalom itthon. Siess dokihoz, amilyen hamar csak tudsz, és gondolj bele, hogy maximum két hét múlva már nem lesz semmi bajod:) Ja és nekem egy gyökérkezelés plusz egy húzás került 20 ezerbe.

Jobbulást a fogaidnak!

2009. dec. 11. 23:50
 53/56 anonim ***** válasza:
100%
szerintem menjél suliidőben, adni fog igazolást. Minnél tovább húzod annál rosszabb lesz..
2009. dec. 12. 12:41
 54/56 anonim ***** válasza:
100%
Nah,mi volt a dokinál tegnap,kellett gyökérkezelni?:S
2009. dec. 19. 00:07
 55/56 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem tudott fogadni, már nem dolgozott keddtől.
2009. dec. 19. 10:48
 56/56 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj másikhoz..,nem jó halogatni!Egyébként én hétfőn megyek,mert nekem a bölcsesség fogam lyukadt ki:-/
2009. dec. 19. 14:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!