Mitől dagad fel az ember arca, ha lyukas az egyik foga, mi okozza?
ha nem szeretnél gyokérkezelést, mondd meg a dokinak..akkor kihuzza...Mas megoldas nem nagyon van, vagyis de: a szajsebészet, mikor ez egész àllkapcsod fogjàk ossze-vissza nyiszatolni..
A gyulladàscsokkento csak a fàjdalommal bir el, a baktériumok okozta fertozésse màr nem, azért irnak fel antibiotikumot is. Nem kel félni tole, egy, max két kezelés, és nyoma sincs a fàjdalomnak :)
Beutod gugliba, még tobb talàlat kijon :)A gyokérkezelés egyàltalàn nem fàjdalmas ( feltéve, ha a gyulladàsod màr eltunt, de ugye erre van az antibiotikum), nem kell félni tole. Egyàltalàn, melyik fogad rossz?
Igen...Normàlis esetben gyulladt foghoz nem nyulnak...Ezért irnak fel erosebb gyulladàscsokkentot, és antibiotikumot. Az elso kezelésen csak rontgent csinàlnak, ha gyulladt a fog, aztàn àltalàban egy hétig kapkodod befele az antibiotikumot, majd visszamész és gyokérkezel...
Gyulladt fogat gyokérkezelni/huzni felér egy torturàval,sokszor , ha olyan mértéku a gyulladàs, még érzéstelenitot sem lehet adni, szoval..asszem rendesen osszesz@rnànk magunkat...
"Hogy zajlik egy gyökérkezelés? Nem sok jót hallottam róla."
Nem kell tőle félni,nekem már csináltak egyszer ilyen kezelést és szurival abszolút semmit nem érzel!!!az a lényege,hogy az idegek kiölik,utána antibiotikummal kezelik erre kapsz egy ideiglenes tömést és majd utána egy állandó tömést!Nagy volnalakban igy zajlott az én esetem..!Ne félj tőle,mert még mindig jobb mintha nem lehetne megmenteni!!És inkább magánfogorvost ajánlok,mert ezt én tuti nem biznám egy körzetire(hentesre..),több okból kifolyólag!Csak bátran,hétfőn irány a fogdoki,ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!