Lyukas fognál van rá esély, hogy egy hónap múlva is "csak" tömni kelljen, ne gyökérkezelni?
Igen, de minden nappal kevesebb.
Látta a doki a fogadat, mielőtt időt kaptál, vagy ez az egész csak telefonon zajlott?
Nálunk ez ugy zajlik, hogy amikor előszörre mész, akkor azt "ki kell seggelni". Vagyis elmész és ülsz, és ülsz, és ha a dokinak van öt perce, akkor belenéz a szádba. Ha baj van, akkor azt rögtön kezeli. Ha nincs, akkor kérhetsz időpontot. Vagy a te módszereddel: telefonon időpontkérés, aztán egy hónap alatt lesz, ami lesz.
Hát egy kicsit bonyolultabb... először is voltam dokinál, de külföldön, csinált röntgent, mondta, hogy semmi vészeset nem lát, de a bölcsességfogam ki kell huzatnom. Szájsebészetre mentem, ahol ismét röntgen, és az a doki mondta, hogy az a fogam a bölcs.f. fölött lyukas, csináltassam meg. Ok, felhívtam a dokit, hogy adjon erre időpontot, de csak nov. 2-re tudott volna, én meg akkor pont Mo.-n leszek. Mivel Mo.-n tizedannyi a fogászati kezelés, bejelentkeztem oda, viszont annyit nem leszek otthon, hogyha gyökérkezelni kell, akkor vissza is menjek. Vagyis 4-én megyek dokihoz, legkésőbb 7-én reggel tudnék még visszamenni, de annyi sztem nem elég, ha gyökérkezelni kell.
Meg amúgy is nyilván jobban örülnék, ha csak tömni kéne.
Változtatni nem tudok rajta sajnos, mert nem találok itt fogorvost, aki előtte fogad.
1 hónap egy szuvasodásnál semmi, legyen az akármekkora is.
Viszont az csak fúrásnál derül ki egyértelműen, hogy kell-e gyökérkezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!