Mitől dagad fel az ember arca, ha lyukas az egyik foga, mi okozza?
Figyelt kérdés
+nyilaló fájdalom2009. dec. 11. 21:19
31/56 A kérdező kommentje:
Kihez menjek először?
2009. dec. 11. 22:55
32/56 anonim válasza:
"A másik kibírja még egy kicsit? " NÉzd ,minnél tovább húzod,annál jobban fog fájni,és a kezelés is többe fog kerülni!Én úgy vagyok ezzel,hogy mikor még kicsi a lyuk,már elmegyek betömetni,nem várom meg,hogy rosszabb legyen!Nincs szenvedés és olcsóbban megúszom!Tégy Te is igy!
33/56 A kérdező kommentje:
Akkor inkább húzassam ki?
2009. dec. 11. 22:58
34/56 anonim válasza:
Fogorvos!!Mégiscsak ő a szakember!Egy magándoki is csinál állapotfelmérést és a legtöbb helyen ingyenes!!
35/56 anonim válasza:
Neeee,ki ne huzasd!!amit meglehet menteni azt meg kell menteni!!!
36/56 A kérdező kommentje:
Tanácstalan vagyok hogy mi legyen a sorsa, már elég sokat szenvedtem miatta.
2009. dec. 11. 23:03
37/56 A kérdező kommentje:
Kihez kell ilyen esetben először fordulni?
2009. dec. 11. 23:03
38/56 anonim válasza:
Szegény fejed...,egyik válaszoló azt irja,hogy huzasd ki..,én meg azt,hogy nem!Valójában mi arra hagyakszunk amit Te irsz,és csak próbálunk nagy pontossággal találgatni!Irány a fogdoki hétfőn,és ő egy pontos diagnózist fog neked mondani!Bátran,ne félj!!;)
39/56 A kérdező kommentje:
Nem tudom hétfőn hogyan menjek el, mert fél 10-től 3-ig suliban vagyok.
2009. dec. 11. 23:06
40/56 anonim válasza:
Hohó, én egy szóval nem mondtam, hogy húzassa ki. Csak azt, hogy valóísznűleg már nem lesz menthető.
Persze ha állati-állat-állati mázlista vagy, akkor megmenti a dokid. Bízd ráa dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!