Mitől dagad fel az ember arca, ha lyukas az egyik foga, mi okozza?
Figyelt kérdés
+nyilaló fájdalom2009. dec. 11. 21:19
41/56 A kérdező kommentje:
Most nincs olyan sok órám és félek nehogy összejöjjön annyi hiányzás hogy ne végezhessem el az osztályt (egy héten 28 órám van.)
2009. dec. 11. 23:08
42/56 anonim válasza:
Gondolom 3 után is rendel,vagy ha nem rendel hétfő délután,akkor nézd meg kedden délután rendel-e?De a lényeg,hogy ne halasztgasd,mert annál rosszab lesz...!
43/56 anonim válasza:
Kedves 22 50 es, orulok neki, hogy neked nem okozott gondot a gyulladt fogad érzéstelenitése..Az, hogy csacsisàg-e, hàt ..kontextusfuggo :) Nyugat-Europàban élek, itt , amig gyulladt a fog, nem nyulnak hozzà, max ovatosan egy kevés gyogyszeres tomést tesznek bele..Bocs, ugy gondoltam, otthon is igy mukodik.Pont két hete voltam igy, a 46 osom gyulladt be, de annyira, hogy orditva mentem a fogorvoshoz, hogy huzza ki,màr alig birtam kinyitni a szàm, ugy beszéltem mint egy afàziàs, sirva konyorogtem neki..Azt mondta, egy hét mulva jojjek vissza gyokérkezeltetni, addig szedjek antibiot meg ibuprofent..Hozzà nem gyul, mert gyulladt, és nem huzza ki,mert megmentheto..
44/56 A kérdező kommentje:
Eléggé félek.
2009. dec. 11. 23:13
45/56 anonim válasza:
23:09,nah nekem nem volt ennyire súlyos az esetem,mint a Tiéd!Lehet,ezért is kaptam érzéstelenitőt..
46/56 A kérdező kommentje:
Félek mert még nem volt ilyen komolyabb fogászati problémám.
2009. dec. 11. 23:15
47/56 anonim válasza:
Nem tudom,hány éves vagy...,de mindenki fél a fogorvostól,még én se szivesen megyek hozzá igy 29 éves fejjel!De a fájdalmotól jobban félek,amit egy gyulladt fog okoz és a fogfájás következményeitől..,mint a fogorvostól!
48/56 A kérdező kommentje:
19 vagyok.
2009. dec. 11. 23:17
49/56 anonim válasza:
Nyugi,szoritok!!!Majd kedden érdeklődök mi van veled,most megyek aludni,mert elfáradtam ma,jó éjt!
50/56 A kérdező kommentje:
Csütörtökön a legvalószínübb hogy eljutok fogorvoshoz.
2009. dec. 11. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!