Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Be szeretném perelni a fogorvo...

Be szeretném perelni a fogorvosom.Ismertek erre specializálódott ügyvédi irodákat?

Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 09:56
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
100%

fölösleges az áron vitatkozni...

A kérdező túldimenzionálja a problémát - erősen szubjektív okok miatt akar perelni.... Látatlanban is esélytelen!

2021. dec. 23. 15:13
 52/58 A kérdező kommentje:

Kicsit úgy érzem bármit mondok, úgyis azt hozzátok ki h nincs igazam, és az orvost véditek, bármi hibát is követett el, és még kb én köszönjem meg h kezelt.

Pl ezzel is h a funkció felülírja az esztétikát, de hát ezerszer leírtam már, h a funkció sem működik, állkapocs izületi gondokat okozott a helytelen technika, meg fejfájásokat, plusz fáj a rágás is,egy fogtömés erejéig sem tudom nyitva tartani a szám, mert nyilal belefele az izületbe a fájdalom.

Másrészt ezeket az információkat nem én találtam ki, jópár szakorvoshoz elmentem, akik most nagyon felkapottak, és jó referenciáik vannak, ők mondták hogy kb 3 év lenne ezt a harapást rendesen megcsinálni, és azt is hogy csak fémes fogszabit lehetett volna alkalmazni, síneset nem, a korábban leírtak miatt, és orvos erősített meg abban is, hogy az, hogy tokás lettem a fogszabi közben, az több mint valószínű a fogszabi mellékhatása.

Csak azért írtam le a történetem ilyen részlezesen, hogy hátha másnak segítek vele.

De megnézném a válaszolókat ha az ő arcukkal történne ez, akkor vajon milyen képet vágnának a dologhoz.

2021. dec. 23. 16:58
 53/58 anonim ***** válasza:

Senki nem védte az orvost, hisz azt se tudjuk, hogy kicsoda-micsoda...

ATtól, hogy nem adunk neked igazat látatlanban, még nem jelenti azt, hogy védjük az orvost! Nem egybites a világ!!!!! Az, hogy itt többen elmondták neked a reális esélyeket, semmilyen módon nem történt orvosvédés.

2021. dec. 23. 17:29
 54/58 A kérdező kommentje:
Csak h nem az esélyekről volt szó, hanem arról h többen próbáltak meggyőzni h semmi sem látszik és minden tökéletes és ez a max,amikor nem ez volt a kérdés.
2021. dec. 23. 17:41
 55/58 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve alakult az országos fogászati szakfelügyelet: [link]

Nekik pontosan az a feladatuk, hogy az ilyen eseteket szakszemmel (vagyis fogorvosok által) kivizsgálják és akár felfüggeszthetik vagy vissza is vonhatják az adott fogorvos működési engedélyét.

2021. dec. 23. 22:36
 56/58 A kérdező kommentje:
Köszi 55, sztem ide fogok menni.
2021. dec. 24. 00:41
 57/58 anonim ***** válasza:
Kepet mutass magadrol megmondom mennyire rossz elotte es utana allapot.
2022. ápr. 1. 14:00
 58/58 anonim ***** válasza:
Kérdező történt azóta valami érdemi?
2022. ápr. 1. 14:38
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!