Be szeretném perelni a fogorvosom.Ismertek erre specializálódott ügyvédi irodákat?
Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 09:56
31/58 anonim válasza:
30: én semmiféle különbséget nem látok!
32/58 anonim válasza:
#30, a képből legalább kiderült, hogy nem a fogszabalyzassal van probléma, hanem az agyaddal.
Egy jó pszichológusra költsd a pénzed.
33/58 A kérdező kommentje:
32: sztem a te agyaddal is probléma van ha nem látod a különbséget,és nem szorulok a tanácsaidra. de persze nem vártam innen semmit, csak azoknak raktam fel akit érdekel, vagy fogszabi előtt állnak,hogy hasonló esetet el tudjanak kerülni.
2021. dec. 23. 00:03
34/58 anonim válasza:
Kérdező! A kommentjeidet olvasva egyáltalán nem erre számítottam. Őszinte leszek veled, nincs az az igazságügyi orvosszakértő és nincs az a bíró, aki komolyan venne.
35/58 A kérdező kommentje:
Jó nyílván nem arról volt szó, hogy a fél fejem lerohadt vagy ilyesmi, de sztem akkor is érzékelhető a különbség. De akkor nem tudom mit kellene tennem. A fogaszabival a harapásom nem lett beállítva, egy évig fájt a fejem miatta, és az arcom is rosszabb lett. És ennyi? Akkor én ezt szenvedjem el némán, míg az orvosnak ez semmi következménnyel nem jár?
2021. dec. 23. 10:51
36/58 A kérdező kommentje:
2021. dec. 23. 11:01
37/58 anonim válasza:
Egy kicsivel a fogsorod fölött van a probléma!
Igazat adok a #32-nek!
Amiket leírtál az elmúlt napokban, azokhoz képest a képek kb. semmit nem bizonyítanak.
38/58 A kérdező kommentje:
A felső fogaim befelé dőltek, azokat kifelé húzta kicsit, de az alsó részt nem alakította hozzá, azért ilyen. Ez egy kép előről, az ínyemből is több kilátazik már
2021. dec. 23. 11:33
40/58 anonim válasza:
Még mindig nem látszik semmi olyan, amiről hosszasan panaszkodsz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!