Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Be szeretném perelni a fogorvo...

Be szeretném perelni a fogorvosom.Ismertek erre specializálódott ügyvédi irodákat?

Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 09:56
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
Akkor rángatják meg a fogorvos fülét, ha nem a szakmai protokollok szerint csinált valamit. Hogy egy számodra nem megfelelő esztétikai eredmény esetén ilyen ténylegesen történt-e, azt nem tudom.
2021. dec. 21. 12:18
 12/58 A kérdező kommentje:
4 hónapnyi gondolkodás után jutottam ide,rengeteget költöttem konzultációkra h megtudjam mi történt pontosan, rengeteg angol szakirodalmat olvastam. És nem is a fogak állásával lenne baj, elmennék egy másik orvoshoz megcsináltatni,hanem azzal,hogy az arccsontjaim szerkezete drasztikusan megváltozott,ezzel tönkre tette az életem, nagyon elcsúnyított. Sosem hittem volna h egy sínes szar fogszabitól ilyen lehetséges.
2021. dec. 21. 12:50
 13/58 anonim ***** válasza:

Az komoly, lehetséges ilyen?:O

Én amit csinálnék még, mindenhova írj negatív értékelést róla, akár ide is..

2021. dec. 21. 14:30
 14/58 anonim ***** válasza:

Tessék..

[link]

Nem két fillér lesz...

2021. dec. 21. 15:23
 15/58 A kérdező kommentje:

náluk am pont ma érdeklődtem,mert láttam h sikerdíjért is dolgoznak, de azt mondták nem vállalnak ilyesmit,nincs elég hasznuk rajta...hát elég elkeserítő h az ilyen sintérek mint a fogorvosom büntetlenül megússzák...

am az állam biztosít ingyenest is ha perre kerül a sor,hát nem tudom

am legszívesebben írnék róla értékelést,mert nagyon aggódom h mással is ezt fogja tenni,utólag kiderült h nem is fgoszabályozó szakorvos,csak annak adta ki magát,csak mivel peren gondolkodom nem tudom mennyire lenne jó ötlet most nyílvánosan kiírkálni a nevét. De láttam h a honlapján már hirdeti magát,többb mint 1 millió forintba kerülnek nála a kezelések

2021. dec. 21. 16:09
 16/58 anonim ***** válasza:
Ha csaló, és fogszabályozó szakorvosnak hirdeti magát a honlapján, akkor jelentsd föl a rendőrségen, az ingyen van.
2021. dec. 21. 16:21
 17/58 anonim ***** válasza:
Leírhatnád a nevét, akár privátban is, hogy elkerüljük.
2021. dec. 21. 16:29
 18/58 A kérdező kommentje:

hát ugye szépen meg van fogalmazva ez a dolog, nekem is annyit mondott hogy mostmár végez láthatatlan fogszabályozást. Én meg azt hittem h elvégezte ezt a szakot. Amikor mentem panaszkodni,meg mondta h ő nem ért a harapás beállításához, meg fémes fogszabikhoz,ebből gondolom h szerintem nem végezte el a sulit.

Am azon én is gondolkodtam hogy csináltatok egy orvosszakértői szakvélemyényt, és bemegyek a rendőrségre,beviszem a dokumentumokat és feljelentem. Azt mondjuk jó lenne megnézni,hogy tényleg úgy van-e ahogy sejtem,hogy nem is fogszabályozó szakorvos,nem tudom hol lehetne ennek utána nézni.Lehet felhívom a kamarát. Akit érdekel a neve privátban megírom.

2021. dec. 21. 16:45
 19/58 A kérdező kommentje:
am megtaláltam a tagsági keresőben,nincs fogszabályozó szakorvos képzettsége.
2021. dec. 21. 17:08
 20/58 anonim ***** válasza:
Nem kötelező fogszabályozó szakorvosnak lenni fogszabályozó kezelések végzéséhez!
2021. dec. 21. 17:52
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!