Be szeretném perelni a fogorvosom.Ismertek erre specializálódott ügyvédi irodákat?
Az komoly, lehetséges ilyen?:O
Én amit csinálnék még, mindenhova írj negatív értékelést róla, akár ide is..
náluk am pont ma érdeklődtem,mert láttam h sikerdíjért is dolgoznak, de azt mondták nem vállalnak ilyesmit,nincs elég hasznuk rajta...hát elég elkeserítő h az ilyen sintérek mint a fogorvosom büntetlenül megússzák...
am az állam biztosít ingyenest is ha perre kerül a sor,hát nem tudom
am legszívesebben írnék róla értékelést,mert nagyon aggódom h mással is ezt fogja tenni,utólag kiderült h nem is fgoszabályozó szakorvos,csak annak adta ki magát,csak mivel peren gondolkodom nem tudom mennyire lenne jó ötlet most nyílvánosan kiírkálni a nevét. De láttam h a honlapján már hirdeti magát,többb mint 1 millió forintba kerülnek nála a kezelések
hát ugye szépen meg van fogalmazva ez a dolog, nekem is annyit mondott hogy mostmár végez láthatatlan fogszabályozást. Én meg azt hittem h elvégezte ezt a szakot. Amikor mentem panaszkodni,meg mondta h ő nem ért a harapás beállításához, meg fémes fogszabikhoz,ebből gondolom h szerintem nem végezte el a sulit.
Am azon én is gondolkodtam hogy csináltatok egy orvosszakértői szakvélemyényt, és bemegyek a rendőrségre,beviszem a dokumentumokat és feljelentem. Azt mondjuk jó lenne megnézni,hogy tényleg úgy van-e ahogy sejtem,hogy nem is fogszabályozó szakorvos,nem tudom hol lehetne ennek utána nézni.Lehet felhívom a kamarát. Akit érdekel a neve privátban megírom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!