Be szeretném perelni a fogorvosom.Ismertek erre specializálódott ügyvédi irodákat?
bocs, de nekem ez hihetetlenül hangzik..
az a láthatatlan műanyag hülyeség minimális korrekciókat végez, hogy tudta így eldeformálni az arcodat? Nem lehet, hogy valami más van a háttérben, pajzsmirigy stb?
Semmi esélyed kb.
Azt a 3-400ezret költs szakvéleményre. De a fizetett magánszakértő a te oldaladra hajlik majd úgyis, a perben lehet teljesen más is.
Az ügyvédet fizetned kell előre. Ha bukod a pert, te fizeted a szakértőt, a másik fél költségeit, az illetéket, a szakértőt. Ez nagyjából 1,5-2 millió, pertárgy értéktől függően akár több is lehet.
Ha tájékoztattak arról, hogy deformálódhat az arcod, akkor buktad. Beleegyezést aláírtad? Konkrét egészségügyi következménye van?
Ha van is, és valami csoda folytán te nyersz, erre kapsz maximum 1-2 milliót. Több év pereskedés árán.
nem tájékoztatott semmiről, nem írtam alá semmit. egy digitális kezelési tervet küldött, abban látszódtak h akarja mozgatni a fogakat,de persze semmi olyanról nem volt szó,h más következményei lehetnek. Én nem is tudtam h a fogszabi az arcot is megváltoztathatja. De pl a számat is eldeformálta, oldalra húzós mosolyom lett, illetve ahogy mozgatta kifelé a felső befelé dőlő metszőket, most kinyomják az alsó ajkamat,és úgy furán biggyed előre az alső ajkam,ami vastagabbnak is tűnik így,aránytalan a felsőhöz, erre azt mondták h az alső állkapcsot is kellett volna kifelé mozgatni vele picit, hogy az ajkak esztétikusak maradjanak.
Egészségügyi következménye pedig az,hogy mivel az alsó állkapocs jóval bentebbi helyzetbe került, így az gátolja a légutakat, nem jut annyi oxigénhez a szervezetem.
Am mivel a munkám során emberekkel kell dolgoznom, konkrétan a megjelenés, fellépés dönti el,h megbíznak e az adott munkával,így számomra a külsőm nagyon sokat számít. Egy karikás szemű,beesett arcú, bamba arcvonásokkal (furán biggyedő ajak) rendelkező alak kevésbé szimpatikus az embereknek. Így kvázi a megélhetésemet is nagyban nehezíti.
"Egészségügyi következménye pedig az,hogy mivel az alsó állkapocs jóval bentebbi helyzetbe került, így az gátolja a légutakat, nem jut annyi oxigénhez a szervezetem."
Na ez tipikus szubjektív dolog, nincs olyan módszer, amivel ezt bizonyítani tudod!
Azért annyira szubjektívnek nem nevezném, készült teleröntgen is a fejemrōl nem rég, az elemzésben is megállapították ezt.
Az, hogy egy átlag magyar fogorvos nem képzi magát, és nincs tisztában azzal, hogy minden mindennel összefügg, az egy másik dolog. Most nyílván sok fogorvos nem értené a problémát, mert kb 40 évvel ezelőtti szinten ragadtak,nekik nem baj semmi, nem érdekli őket a paciens életminősége.De szerintem nagyon igazságtalan h ezt az átlag embereknek kell elszenvedni, csak azért mert megbíztunk az orvosban. Am az én orvosomnak csak annyit kellett volna megállapítania, hogy mélyharapásom van, az ő általa alkalmazott technika nem jó.de ő erről szánt szándékkal nem szólt, hanem kísérletezett egyet rajtam, amire nagyon rosszul reagált a szervezetem. Valahogy megpróbàlom végig vinni ezt az ügyet😕 nekem màr semmi nem maradt úgysem😕
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!