Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Arccsont bölcsességfogtól?

Arccsont bölcsességfogtól?

Figyelt kérdés
2 alsó bölcsessegfogam oldalra van fordulva. Sokszor sajog a bal oldalon lent,mintha nöne. Volt már begyulladva,mütétet javasoltak,de rettegek töle. Sokszor fáj az arccsontom ,ilyen nyomás szerüséget érzek a csontban . Lehet a bölcsességfogtol,hogy kisugároz oda? 1 nyirokcsomó is kint van a nyakamon hátul

tegnap 19:08
 1/2 Metionin ***** válasza:
Lehet bizony, nekem így derült ki, hogy ott fekszenek a csontban. Először fülproblémára gyanakodtam, mert oda sugárzott ki a felső. Egyszerre műtötték ki az alsót és a felsőt, semmit nem éreztem, másfél óra volt. Utána olyan 2 hétig szar volt a hörcsögre dagadt fejem és hogy nem tudtam rendesen enni de akkora cucc azért nem volt. Műttesd meg amíg be nem gyullad az egész csont, jobban jársz.
tegnap 20:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Hogyne lehetne. Nekem konkrétan 4 hónapja fájt tőle a nyakam. Egy szerencsém van, hogy fogorvos vagyok és eszembe jutott, nem-e az utolsó bölcsi fogam gondolt-e kibújni. Hát kibújni teljesen nem tud, mert nincs hely, de a 7-es fogam mögött már be lehetett nyúlni az íny alá és tapintani a fogat. Ez nagyon veszélyes, mert akkor ott nyilván járkál az étel, a baktériumok, rengeteg ilyenhez volt már szerencsém, hogy nem is a bölcs, hanem a 7-es fog szuvasodott el emiatt restaurálhatatlan módon, a bölcsivel ment a 7-es is a kukába. Úgyhogy gyorsan ki is vetettem. Igen, ez ugyanolyan sz@r nekem is, mint bárki másnak, de mivel tudom, látom és adott esetben én oldom meg a következményeit, ha ott marad, ezért nem is volt kérdés, hogy azonnal vegyük ki. Túl lehet élni.
tegnap 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!