Fog növekedési időszakok?
Figyelt kérdés
Sztori röviden. Múlt héten kezdett fájni a bölcsességfogam, de csak 14-ére kaptam időpontot fogorvos szájsebészhez. Ki szeretne jönni, de picit ferde, így az előtte lévőt tolja, illetve valamennyire az ínyt sikerült áttörnie, de kinőni nem fog tudni (Csináltattam panoráma röntgent).
Egy kollégám mondta, hogy majd lecsendesdik, nem fog addig folyamatosan fájni, mert a fog sem egyfolytában nő, hanem fázisai vannak (ő úgy mondta, hogy növekedési időszakai). Kérdésem az lenne, hogy ez igaz vagy csak engem akart megnyugtatni? Ha igaz, akkor kb mennyi ideig tart egy növekedési szakasz?
ma 16:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!