Be szeretném perelni a fogorvosom.Ismertek erre specializálódott ügyvédi irodákat?
hát pár százezret rá tudnék költeni,mondjuk 3-400at nem sajnálnék,nem tudom ez mire elég....
egy fogszabival teljesen eltorzította az arcom,nem lehet vissza csinálni sajnos :(
Konkrétan mit torzított el?
Nem lehet, hogy most vannak egyenesben a fogaid, csak te megszoktad a girbegurba "eredetit"....? És ahhoz képest - abszolút szubjektíven - érzed torznak?
és nincsenek olyan irodák akik sikerdíjért dolgoznak? mennyi pénz kellhet egy ilyen perhez? vállanék is pár plusz munkát h ki tudjam fizetni. Nekem már úgyis mindegy.
Nem sikerült egyrészt kiegyenesíteni,a fogaim még mindig nagyon durván befelé állnak. De ami rosszabb,hogy rossz technológiát alkalmazott, emiatt megsüllyedt a maxillám, és a mandilla pedig kb befúródott a torkomba. Vagyis lapos lett az arcom,a járomcsontom kb eltűnt, és tokás lettem. A régi ismerőseim meg sem ismernek kb. pont tegnap hasonlítgattam a fényképeim, még előlnézetből is látszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!