Felső bal első fog fájás. Illetve felső jobb 1 szuvasodás, túlérzékenység. Valaki segítene ez ügyben (röntgennel)?
Megütött egy kocsmás C. típusú ember tavaly ilyenkor kb. Hatalmasra dagadt a szám. Fájt az egész, elmentem fogászatra, kaptam antibiotikumot. Közben amúgy eltörtem a lábam is. Ez mindegy, mert én hibám. A napokban elkezdett fájni ez a fogam (Felső, bal első) és úgy döntöttem, megnézetem, talán eltört a foggyökér. Nem mosok fogat soha sem, max 1 évben 1-szer. De a doktornő szerint csak egy kis gyulladás van ott. Ti mit gondoltok? 26/férfi
Link: [link]
Ahogy már írták az elején is, egy ilyen felvételből nem lehet biztosat megallapítani, nem elég részletgazdag, plusz ha 1 éve készült, akkor már túl régi is. Kérj időpontot a körzetes fogorvosodhoz, akihez tartozol, ő valószínűleg készít egy röntgent kifejezetten a kérdéses fogadról, és eldönti mi vele a teendő. Tömés, gyökérkezelés, húzás ingyen van.
Gyakorikerdeseken ennél többet nem lehet tanacsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!