Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Felső bal első fog fájás....

Felső bal első fog fájás. Illetve felső jobb 1 szuvasodás, túlérzékenység. Valaki segítene ez ügyben (röntgennel)?

Figyelt kérdés

Megütött egy kocsmás C. típusú ember tavaly ilyenkor kb. Hatalmasra dagadt a szám. Fájt az egész, elmentem fogászatra, kaptam antibiotikumot. Közben amúgy eltörtem a lábam is. Ez mindegy, mert én hibám. A napokban elkezdett fájni ez a fogam (Felső, bal első) és úgy döntöttem, megnézetem, talán eltört a foggyökér. Nem mosok fogat soha sem, max 1 évben 1-szer. De a doktornő szerint csak egy kis gyulladás van ott. Ti mit gondoltok? 26/férfi

Link: [link]

2021. ápr. 30. 22:05
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Minden fogad tökéletes. Van egy kis szuvasodás. Bármikor javítható. Az első 2 pedig olyan mosódott, hogy fogalmam sincs, mit akarsz. xd. Egyébként szép fogak.
2021. ápr. 30. 23:44
 32/38 A kérdező kommentje:
Van itt értelmes?
2021. ápr. 30. 23:49
 33/38 anonim ***** válasza:
#29 Lehet, hogy életében nem mosott fogat, de ez egy tökéletes fogsor az első letörést eltekintve és már fogkövet elnézve.
2021. máj. 1. 02:13
 34/38 anonim ***** válasza:
Melyik boltba tortent az ütés?
2021. máj. 1. 07:30
 35/38 A kérdező kommentje:
Fu, gc... szerintem menj vissza a kocsmába, ahonnan jöttél. Szerinted nem mindegy? Mennyi agyad van öcsém?
2021. máj. 1. 07:35
 36/38 A kérdező kommentje:
Miért mondjam el, hol volt, te is akarsz egyet vagy mi? Nem ez volt a kérdés. Vannak magasabb IQ-jú emberek is?
2021. máj. 1. 07:37
 37/38 anonim ***** válasza:
Te 1 rohadek vagy. Csak probaltam veled beszelgetni , de fogyatekos vagy. Megerdemelted hogy pofan basztak. Remelem kihullik az osszes lepedekes fekete rohadt fogad. En nem bantottalak. Menj azt idd meg az arany aszokodat azt sirjal a szar eleted miatt. Pocsfej
2021. máj. 1. 13:29
 38/38 anonim ***** válasza:

Ahogy már írták az elején is, egy ilyen felvételből nem lehet biztosat megallapítani, nem elég részletgazdag, plusz ha 1 éve készült, akkor már túl régi is. Kérj időpontot a körzetes fogorvosodhoz, akihez tartozol, ő valószínűleg készít egy röntgent kifejezetten a kérdéses fogadról, és eldönti mi vele a teendő. Tömés, gyökérkezelés, húzás ingyen van.

Gyakorikerdeseken ennél többet nem lehet tanacsolni.

2021. máj. 1. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!