Felső bal első fog fájás. Illetve felső jobb 1 szuvasodás, túlérzékenység. Valaki segítene ez ügyben (röntgennel)?
Figyelt kérdés
Megütött egy kocsmás C. típusú ember tavaly ilyenkor kb. Hatalmasra dagadt a szám. Fájt az egész, elmentem fogászatra, kaptam antibiotikumot. Közben amúgy eltörtem a lábam is. Ez mindegy, mert én hibám. A napokban elkezdett fájni ez a fogam (Felső, bal első) és úgy döntöttem, megnézetem, talán eltört a foggyökér. Nem mosok fogat soha sem, max 1 évben 1-szer. De a doktornő szerint csak egy kis gyulladás van ott. Ti mit gondoltok? 26/férfi
Link: [link]
2021. ápr. 30. 22:05
11/38 anonim válasza:
a gyökérkezelés és a tömés ingyenes
12/38 A kérdező kommentje:
Nem soha. Kb. havonta egyszer. Sose fájt eddig. Mi a baj vele?
2021. ápr. 30. 23:19
13/38 anonim válasza:
Erdekes szag lehet mikor kinyitod a szád , lehet a c tipusu nem ezert vert telibe mert nem birta a szagot? :D
14/38 A kérdező kommentje:
De nekem ezt a Semmelveisbe csinálták, és akkor ott is fizetni kell? Mert abban biztos vagyok, hogy van egy bejelentett fogorvosom is. Nem? Ami szerintem az Egészségháznál van, mert X. kerületi vagyok. De nem tudok fizetni érte, nagyon szegény vagyok.
2021. ápr. 30. 23:21
15/38 A kérdező kommentje:
13 - Nem, nem a szag miatt. :) Szerintem, ha én nem ájulok el egy szag miatt, akkor senki sem. :)
2021. ápr. 30. 23:22
17/38 A kérdező kommentje:
Miiért is volna? Nincs. Senkim sincs. Egyedül élek. Se anyám, se apám nincs.
2021. ápr. 30. 23:24
19/38 A kérdező kommentje:
#16, Miért?
2021. ápr. 30. 23:25
20/38 A kérdező kommentje:
Nem tartozik ide. 8 éve volt. És megcsalt. :) Lehet hörrögni rám, de igazából nem nagyon érdekel. Dolgozok , 8 órázok és örülök, ha beszélhetek valakivel. Bár ez a fogamnak biztos nem árt.
2021. ápr. 30. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!