Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyha allergiás vagyok...

Hogyha allergiás vagyok ételekre és pollenre de gyógyszer allergiám soha sem volt és mást oltással szemben sem volt túlérzékenységi reakcióm akkor én beoltathatom magamat?

Figyelt kérdés

2021. jan. 5. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok, mint te. Én mindenképpen be akarom oltani magam. Ha lenne allergiás reakció az oltásra, úgyis ott kell maradni fél órát, adnak antihisztamint. Azért követem a kérdést, engem is érdekelnek a válaszok.
2021. jan. 5. 19:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy mit jelent az allergia nálad?

Tehát gondolok arra, hogy 1 szem mogyorótól anafilaxiás sokkot kapsz? Vagy megeszel egy fél kilót egyszerre, és kipirosodsz tőle?

2021. jan. 6. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
szimpla pollenallergiánál mi a helyzet,ha épp van,?oltás ilyenkor?
2021. máj. 28. 18:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Én megkaptam az elsőt januárba a masodikat február elején.. egyiktol se lett semmi bajom , most nagyon szenvedek a pollenektol..
2021. máj. 28. 21:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!