Mely összetevők szoktak problémát okozni a fogkrémekben? Nálam pl okoz problémát a fogkrém, de nem tudom, hogy melyik összetevő.
Figyelt kérdés
Ha tudnám, hogy a fogkrémeknek melyik összetevőjét nem bírom, akkor lehet, hogy tudnék keresni olyan fogkrémet, amelyben nincs az az adott anyag.2020. szept. 27. 11:58
1/8 anonim válasza:
Nálam például a fluor okoz problémát. Kicsípi és szárazzá teszi a szám szélét.
Múltkor még a kozmetikusom is szólt, hogy ezentúl fluormentes fogkrémet vásároljak.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! És kipróbáltad már a fluormenteset? Ha igen, jobb lett? Már több fluormenteset is kipróbáltam, de nekem azok sem voltak jók, de hátha te jobbat találtál!
2020. szept. 27. 12:46
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Szerintem jó fogkrém, próbáld ki esetleg. :)
Első voltam.
5/8 A kérdező kommentje:
Jó, nagyon aranyos vagy! :) Köszi !
2020. szept. 27. 13:46
6/8 anonim válasza:
Nincs mit! Remélem, hogy Neked is segít majd! :)
7/8 A kérdező kommentje:
Jó, hogy visszanéztél, akartam még neked írni. Az jutott eszembe, hogy lehet, hogy nem a fluoridtól, hanem az SLS-től volt az az ajak-kiszáradás.
Úgy láttam, hogy ez a fogkrém SLS-t sem tartalmaz.
Ezer köszönet a tippért! 💜
2020. szept. 27. 20:18
8/8 anonim válasza:
Az is elképzelhető. :)
Remélem, hogy ez a fogkrém tényleg segít majd Neked. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!