Budapesten, vidéki lakcímmel sűrgösségi figászaton ellátnak, vagy csak ott, ahova tartozunk?
Vagy fogorvosi ügyeleten*
Lesz a közeljövőben huzamosabb tartózkodásom Budapesten, és fixen tudom, hogy gyökérkezelés kell. Sajnos nem tudok kettészakadni, magánba meg nem mennék, ha már van TB.

Ügyeleten, sürgősségin is?
Két fogam csinál bajt. Ebből egyik már kezelt. Most a másik csinálja.

Elmész nappal és kiseggeled, ha neked jók a fiatal rezidensek. Amúgy jók szoktak lenni, csak őskori eszközökkel dolgoznak, tehát fúrás-faragás akár!

Köszönöm az eddigi válaszokat.
Miért nem?
Elég nagy realitása van sajnos annak, hogy begyullad nagyon durván egy fogam. - volt rá példa.
Most mit tehetek én arról, attól, hogyha nagyobb gyulladás is következik be (ettől félek egyébként) nem "otthon" vagyok?

Mert a gyökérkezelés nem ügyeleti /sürgősségi ellátás, hanem egy 4-5 alkalmas, fogmegtartó kezelés. Az ügyeleten esetleg kihúzzák ill. a gyulladásra adnak antibiotikumot. Nem mellesleg, ha gyulladás van, akkor a saját fogorvosod sem áll neki gyökérkezelésnek.
Ha tudod, hogy rossz a fogad menj el otthon a fogászatra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!