Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Budapesten, vidéki lakcímmel...

Budapesten, vidéki lakcímmel sűrgösségi figászaton ellátnak, vagy csak ott, ahova tartozunk?

Figyelt kérdés
TB alapon.

tegnap 18:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Január elején voltam a Szentkirályi utcában. 24 órás ügyelet van náluk. Nem kell előre bejelentkezni. Az egész ország területéről bárki mehet. Nekem kb. egy-másfél órát kellett várni + hatnia kellett az érzéstelenítőnek és aztán hívtak vissza. Kábé csak fogat húznak. Nem bénák, nem szemetek, de tényleg elég "keményen" dolgoznak, érzéstelenítőt beléd vágják, a fogad kirángatják. De tuti, hogy nem lelkiismeretlenek, mert amíg vártam, egy nőnek a kihúzott fogára vényre írható fájdalomcsillapítót írtak, talán vkinek antibiotikumot is, nekem semmit (és tényleg nem is volt ezekre szükségem).
tegnap 20:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést, a nyitvatartás ez:

"Szombat, vasárnap, munkaszüneti és ünnepnapokon: 7.30-13.30 óráig 13.30-19.30 óráig"

Na de itt [link] ezt írják:

"FOGÁSZATI ÜGYELETI ELLÁTÁS

HÉTKÖZNAP: Szentkirályi utca 47.

7.30-13.30 óráig, 13.30-19.30 óráig

HÉTVÉGE: Mária utca 52.

7:30-19.30 óráig

ÉJSZAKA: Mária utca 52.

19.30-7.30 óráig"

Ez nem ír olyat, hogy szabadnap, ünnepnap mikor vannak.

tegnap 20:38
 13/13 anonim ***** válasza:
11. Igen, hentesek, de elég jól csinálják! Nekem még előzetes regisztráció volt előtte, aztán várás és hívtak. Pár óra... :)
ma 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!